Sudski proces utvrđivanja očinstva, koji je pokrenula Mirjana Antunović, bivša ljubavnica proslavljene folk pjevačice Mirjane Ilić, traje već nekoliko godina. Antunovićeva ostaje odlučna da dokaže da je Ilić otac njenog sina Devina. Tokom ovog dugog perioda, Ilić je uporno izbjegavao davanje uzorka DNK, što je ključni korak koji bi konačno otkrio istinu i okončao postupak. Međutim, došlo je do značajnog razvoja jer je sam Devin konačno progovorio za medije. On je izrazio duboko gađenje prema čitavom postupku i čvrsto veruje da je Ilić odgovoran za odugovlačenje sudske bitke zbog velike medijske pažnje koju je izazvala.

 

Samouvjereno je izjavio da je istina samo jedna, a otac mu u principu i ne treba. On je izrazio zahvalnost svojoj majci na njenoj žrtvi i hrabrosti. Važeći zakon u Srbiji je mnoge majke i decu doveo u teške situacije sa ograničenim mogućnostima.

 

 

Devin je izrazio nadu u brzo rješenje ovog suđenja, ali ako ishod ne bude očekivan, neće se ustručavati tražiti pravdu na međunarodnom sudu, poznatom po svojoj efikasnosti. Istakao je da bi bilo nepošteno reći da ga nije sve briga, a da je njegova majka najviše pogođena nedaćama koje je ovaj slučaj prouzrokovao.

 

Devinova majka je oduvek pohvalno govorila o Miroslavu, gradeći njegovu reputaciju u Devinovim mislima. Međutim, njegovo razočarenje dostiglo je nove visine kada je iz prve ruke video kako se ponaša pevačica. Iako je Devin samo jednom video Miroslava kao dete i uživao u njegovoj muzici, pevačev postupak ga je izneverio. Naime, Devin živi u Americi i posećuje Srbiju samo radi sudskih ročišta. Čak je razmišljao i o osnivanju klinike u Beogradu, ali se na kraju odlučio protiv toga zbog nepovoljnih zakona.

Preporučujemo