Mladenci će se samouvjereno provozati u prestižnom starinskom automobilu vrijednom blizu milion eura. Katarinina venčanica bila je ekstravagantna investicija, dok je Darkovo odelo po meri skrojeno isključivo za njega – kako nas je sagovornik obavestio na licu mesta. Ekipa Telegrafa s ponosom predstavlja ekskluzivne snimke iz Pećinca, gdje Katarina i Darko Lazić priređuju ekstravagantno vjenčanje uz tačan broj gostiju od 497 potvrđenih u samo 24 sata.

 

Talentovani dekorateri i pedantni organizator ljubazno su sarađivali sa našim timom, uspešno fotografisavši svaki detalj koji će očarati goste narednog dana. Otkrili smo i odmah potvrdili da su zlatni tanjuri sa tanjurićima, uz veličanstven zlatni set pribora za jelo, elegantno raspoređeni.

 

Novopečeni sto smo okitili prelepim leptirima uvezenim čak iz Holandije. Međutim, prilikom posjete gostinjskoj sali, primijetili smo da ona još nije u potpunosti završena. Mladenci će se samouvjereno provozati u luksuznom starinskom automobilu vrijednom blizu milion eura. Katarinina venčanica vredi čitavo bogatstvo, a Darkovo odelo rađeno je isključivo za njega, a ne kupovano u prodaji – potvrdio je sagovornik. Nepobitni dokaz njihove nepokolebljive želje za velikom i raskošnom aferom leži u njihovoj zapanjujućoj uplati od nevjerovatnih 50.000 eura samo za izvrsne cvjetne aranžmane.

 

 

Cvijeće je definitivno prirodno i stiglo je danas u kamionu. Ovu informaciju potvrdili su prisutni radnici koji su bili direktno uključeni u ukrašavanje. Razmjeri dekoracije su zaista impresivni, jer će svaki dio sale, pa i Darkova kuća, biti ukrašen. Naime, kreira se poseban bijeli aranžman za kapiju, a na stolovima u holu biće ukrašene zlatnim vazama bijelim aranžmanima. Nadalje, cijela sala će biti ispunjena bijelim cvijećem, od poda do ograde.

Preporučujemo