Aleksandra Prijović, nesumnjivo jedna od najistaknutijih pevačica svoje generacije, svojim je meteorskim usponom do slave plijenila pažnju brojnih obožavatelja. Od svojih skromnih početaka u takmičenju “Zvezde Granda”, Prijovićeva je iskovala izuzetan i neprevaziđen put u svojoj karijeri. Danas je jedna od najtraženijih umetnica u Srbiji, postigavši ​​nivo uspeha kojem većina nema premca.

 

Iako su njena dostignuća naširoko cijenjena, postoje neki koji je kritiziraju što daje prednost pjevanju nad obrazovanjem. Rođena 22. septembra 1995. godine u Somboru, odrasla u Belom Manastiru, Hrvatska, Prijovićeve izuzetne muzičke sposobnosti prenele su joj baka i majka, obe koje su i same bile cenjene pevačice. U mlađim godinama samouvjereno je pokazivala svoj impresivan pjevački talenat na raznim društvenim skupovima i nastupima. Sa samo 13 godina neustrašivo je snimila dve pesme, “Majko” i “Boli svaka tuvoja reč”, obe su postigle izuzetan uspeh.  Već sa 14 godina neustrašivo se takmičila u “Zvezdi Granda”, plenivši publiku svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima.

 

 

Prijovićka je pokazala nepokolebljivu predanost svom zanatu, osiguravajući najviši kvalitet u svojim pjesmama i spotovima. Na kraju se neustrašivo upustila u produkciju visokobudžetnih albuma, nadovezujući se na svoj raniji uspjeh sa singlovima. Međutim, zbog zahtjevnosti svoje profesije, donijela je samouvjerenu odluku da prerano napusti školu, samo godinu dana prije nego završi srednjoškolsko obrazovanje.

 

Aleksandra i Filip prvi put su se pojavili u javnosti na venčanju pevačice grupe Allegro Slađe Vujičić. Uprkos glasinama o Aleksandrinoj trudnoći i spekulacijama o statusu njihove veze, pevačica je samouvereno demantovala sve optužbe. Preduzevši sledeći korak, Aleksandra i Filip su odlučili da se zajedno usele na Voždovac 2016. godine, nakon čega su usledile veridba i ekstravagantno venčanje u junu 2018. Događaj je izazvao velike rasprave i medijsko praćenje nekoliko dana zaredom.

Preporučujemo