Otkako je Darko Lazić debitovao u muzičkoj industriji, njegova borba sa gojaznošću je očigledna. Međutim, voljeni folk pevač nedavno je doneo hrabru odluku da potpuno promeni svoj način života, a njegova voljena supruga Katarina pokazala se kao nepokolebljiv oslonac na ovom mukotrpnom putu. Pjevač se dugo borio s problemima težine i nezdravim navikama, zbog čega je bila potrebna njegova odluka da se podvrgne operaciji za smanjenje stomaka.

 

 

Pevač Darko Lazić nedavno se čvrsto obavezao da će promeniti svoj stil života, dati prednost svom blagostanju i težiti izvrsnosti u svim aspektima svog života. Naime, Katarina je na svom Instagram nalogu podijelila kolekciju slika na kojima se Darko bavi fizičkim fitness aktivnostima u teretani, dok je ona stajala uz njega, pružajući mu podršku i druženje. Poznati par, koji se nedavno vjenčao i bio domaćin nevjerovatno nezaboravne svadbene ceremonije, odlučio je da svoj dan provede zajedno baveći se fizičkim aktivnostima u teretani.

 

Na jednoj od zadivljujućih fotografija snimljenih tokom njihovog treninga, Katarina, mlada, izrazila je radost tako što je napisala iskreni natpis koji je glasio: “Želim radostan početak hranljivog dijetetskog putovanja za sve one koji obeležavaju ovu posebnu priliku.” Ova duboka Katarinina izjava jasno ukazuje da je Darko, mladoženja, svesrdno opredijeljen za zdraviji i uravnoteženiji način života.

Darko Lazić prolazi kroz potpunu transformaciju u svom životu, počevši od same srži, a pojedinac koji ima ključnu ulogu na njegovom putu ka promjeni je niko drugi do najznačajnija osoba u njegovom životu, njegova prelijepa supruga Katarina Lazić. Ovaj transformativni proces je prekrasno uhvaćen na fotografiji.

Preporučujemo