Aleksandra Prijović, neverovatno popularna pevačica, sinoć je priredila nezaboravan spektakl. Njena besprijekorna odjeća neosporan je dokaz da nije štedjela novca i da je pomno pazila na svaki detalj. Aleksandrino besprekorno belo odelo ostavilo je sve u čudu, savršeno naglasivši njenu figuru. Ovo zapovedno izdanje donelo joj je impresivnih 4.900 evra dobitka. Bijela jakna brenda “Alexander McQueen”, upotpunjena uvoznim brošem, dičila se nevjerovatnom cijenom od 3.490 evra, učvrstivši outfit Aleksandre Prijović kao jedan od najskupljih.

 

 

Štaviše, Aleksandra je samouvereno kupila par netaknutih belih pantalona istog renomiranog brenda, koje su besprekorno upotpunile njeno ruho. Uloživši pozamašnu sumu od 650 evra, bez napora je odisala gracioznošću i elegancijom. Sa svojom urođenom sposobnošću da bez napora očara publiku na sceni i zadrži prisebnost u svom ličnom životu, Aleksandra je nesumnjivo zaslužila široko divljenje tako što je bez napora smenjivala različite street style ansambla tokom cele večeri. Odeća Aleksandre Prijović odmah je privukla pažnju svojim zadivljujućim zlatnim cipelama.

 

 

Pjevačica je ne samo dala prednost stilu, već je osigurala i udobnost odabirom luksuznih zlatnih sandala renomiranog brenda “Giuseppe Zanotti” po cijeni od ogromnih 760 eura. Njen sinoćnji nezaboravni koncert nesumnjivo će još dugo biti tema razgovora, ne ostavljajući sumnje da će i večerašnji nastup biti jednako izuzetan. Ovo označava početak serije koncerata u Beogradu, a večeras i sutra nam se očekuju još dva. Sudeći po neverovatnom nastupu kojem smo prisustvovali sinoć, nesumnjivo je da je koncert Aleksandre Prijović bio nezaboravan spektakl.

 

 

Prijateljski podsjetimo, majka Aleksandre Prijović, koja je oduševljeno navijala za kćer na jučerašnjem koncertu Štark Arene, prvi put se javno pojavila sa svojim dugogodišnjim partnerom Fahrudinom Buljubašićem.

Preporučujemo