Silvanina ćerka je uspela da sebi stvori jedinstven put, prkoseći svim unapred stvorenim predodžbama i društvenim očekivanjima. Njena priča služi kao dirljiv podsjetnik da izgled može zavarati i da je putovanje pojedinca često daleko zamršenije i višestruko nego što bismo ikada mogli zamisliti. U svojoj samoći, ona pronalazi utjehu tako što redovno posjećuje majčino posljednje počivalište. Ovaj čin odanosti i sjećanja istovremeno je dirljiv i dirljiv, označavajući trajnu vezu između majke i njenog djeteta. Uhvaćena fotografija prikazuje je u jednom od tih nježnih trenutaka, kako stoji pored majčinog groba, nesumnjivo izgubljena u moru emocija.

Prošlo je više od 35 godina od tragične smrti proslavljene pjevačice Silvane Armenulović u razornoj nesreći 1976. Silvanin prerani odlazak potresao je svijet, jer niko nije mogao ni zamisliti da se ovakva nesreća dogodila. Tokom svoje sjajne karijere, Silvana je doživjela neuporediv uspjeh i divljenje svojih obožavatelja. Međutim, njena izuzetna dostignuća su se širila dalje od njenog muzičkog talenta. Za razliku od mnogih svojih savremenika, Silvana je uspela da održi skladan i uravnotežen lični život. Bila je blagoslovena mužem punom ljubavi i njihovom dragocjenom kćerkom Gordanom, čije je začeće proisteklo iz duboko ukorijenjene ljubavi između njenih roditelja.

 

Gordana, Radilova majka, bila je poznata po tome što je u svom braku iznad svega cijenila slogu i povjerenje. Otvoreno je sa nama podijelila svoje uvjerenje u očuvanje ovih kvaliteta, što mi je pričinilo veliku radost.

 

Ono što ju je učinilo još simpatičnijom je činjenica da Radil nikada nije ograničavao njenu strast prema pevanju u barovima, slobodu koju je cenila. Međutim, postojala je jedna tema o kojoj Radil nije želio razgovarati – nemili događaj koji je, čini se, ostavio trajni utisak na njega.

Preporučujemo