Nevena i Saša Joksimović su očaravajući par koji svojom izuzetnom vezom neprestano pleni i oduševljava javnost. Bez sumnje, glumčeve potaknute objave na “Instagramu” značajno doprinose ovom fenomenu, često rezultirajući zadivljujućim naslovima o njihovim povremenim bračnim nesuglasicama. U neverovatnom preokretu, glumac je prošlog meseca hrabro izjavio da namerava da raskine svoj 22-godišnji brak. Ovo neočekivano otkriće brzo je zauzelo centar pažnje na brojnim medijskim platformama, izazivajući opsežna nagađanja i intrige. Ubrzo nakon toga, pojavila su se opovrgavanja, koja su kulminirala Sašinom ekskluzivnom izjavom za naš cijenjeni magazin. Priča o razvodu dospela je na naslovnice na Instagramu, što je prilično apsurdan način da se okonča 22-godišnji brak. Kad god imamo nesuglasicu, imamo šalu u kojoj kažemo: “Izvini, hajde da odložimo”. Telefon mi se pokvario, a oglas je visio dva sata bez potrebe – rekao je glumac u intervjuu za “History”.

Na pitanje da li je ova odluka bila impulsivna i zasnovana na nesporazumu, jednostavno je odgovorio: „Da. Istraživanje doma Nevene i Saše Joksimovića potaknulo je upravo ova tema. Njihov dom služi kao istinski idilično okruženje za rješavanje dilema i pronalaženje rješenja za probleme, uprkos neizbježnim nesuglasicama sa kojima se suočavaju svi bračni parovi.

 

 

 

Prostor u kojem najradije provode najviše vremena sa sinom Ilijom je pomno uređen sa velikom pažnjom i ljubavlju. Evidentno je da je svaki komad namještaja pažljivo odabran, bez potrebe za ekstravagantnim trošenjem.

 

 

Par je samouvjereno dao prednost udobnosti, ispunjavajući prostrani dnevni boravak obiljem velikog, udobnog namještaja. Osim toga, neustrašivo su ugradili najnoviju tehnologiju i ukrasili prostor nizom brojnih umjetničkih djela, figurica i zamršenih detalja, stvarajući zaista jedinstven i šarmantan ambijent. Topla i prijatna atmosfera, uz istinski osećaj porodice, zahvaljuju prvenstveno veselim ukućanima.

 

 

Preporučujemo