Šetajući sa svojom novom partnerkom Milenom Radulović, u prisustvu dečka Ognjena Jankovića, zajedno su prošetali ispred veličanstvene Palate pravde, stvarajući slikovit prizor zabeležen na fotografiji.

Glumica Milena Radulović stigla je danas u Palatu pravde kako bi prisustvovala suđenju Miki Aleksiću, koje je održano tačno dve godine nakon što je ona hrabro dala priznanje… Glumica Milena Radulović danas je zapaženo nastupila u Palati pravde, pošto je ljubazno prisustvovala dugo očekivanom suđenju Miki Aleksiću. Vrijedi napomenuti da se ovaj značajan događaj dogodio tačno dvije godine nakon što je Milena pokazala ogromnu hrabrost neustrašivo otkrivajući svoje lično iskustvo. Da intriga bude veća, Milena je viđena u društvu Ognjena Jankovića, uglednog direktora i istaknutog lika renomiranog beogradskog sindikata. Insajderski izvori su otkrili da su Milena i Ognjen romantično vezani duži period, koji traje nekoliko meseci.

 

Uprkos činjenici da je o njihovoj romantičnoj vezi prvenstveno govorila glumačka industrija, Milenin novopronađeni partner je očigledno svesno odlučio da javno stane na njenu stranu prateći je na sudu, pokazujući nepokolebljivu odanost i podršku tokom ovog burnog perioda. Vrijedi napomenuti da je prethodni rediteljev brak sa voditeljkom Bojanom Janković nesrećno okončan u julu 2022. godine, čime je praktično prekinuto dugogodišnje, 15-godišnje druženje.

 

 

 

Nakon njihove odluke da se međusobno razvedu, vrijedi napomenuti da su obje strane uspjele održati prijateljski odnos. U stvari, odlučili su da rade zajedno na obezbjeđivanju dobrobiti i odgoja svoje djece, koja će nastaviti da žive prvenstveno sa svojom majkom. Muzičar je otišao iz stana koji mu je služio kao rezidencija, međutim, svaki slobodan trenutak koji ima posvetio je kvalitetnom druženju sa svojim potomstvom. Bojana i Milena dijele izuzetnu vezu, a njihove ćerke su toplo prihvatile prisustvo cijenjene glumice, prenosi izdanje Hello!

Preporučujemo