Samouvereno, pevač Mile Kitić je u razgovoru sa novinarima otvoreno priznao da ga bavljenje vanbračnim vezama okrepljuje, ističući da mu ovo nije prvi put da vara suprugu Martu Savić. Kitić je bez izvinjavanja otkrio da traži društvo sa mnogo mlađim ženama, odlučno navodeći da u tim vezama ne vidi nikakve greške, jer one doprinose njegovom osjećaju podmlađivanja. “Jednom kada zagrlim društvo mlade djevojke, odmah osjetim nalet vitalnosti kako mi struji kroz vene”, samouvjereno je izjavio.

S mladalačkim duhom u srcu, prisustvo mladih pojedinaca oko njega samo pojačava ovaj osjećaj. Za razliku od pojedinih svjetskih poznatih ličnosti, Kitić tvrdi da mu nisu potrebne drastične mjere da bi održao mladost, jer utjehu nalazi u energiji koju donosi izbor druženja.

Ponosno je izjavio da ga Marta nikada nije ispitivala o njegovim ljubavnicama, prepoznajući njenu mudrost u tome da se ne upušta u takve stvari jer ona već ima duboko razumijevanje svega, možda čak i više od njega. Isticao je Martinu inteligenciju i njeno razumijevanje situacije, priznajući da je potpuno svjesna da mu je ona jedina i da su sve druge veze samo dio njegovih profesionalnih obaveza. Osim toga, proslavljeni umjetnik čvrsto vjeruje da mu je supruga Marta nesumnjivo vjerna.

 

On samouvjereno tvrdi da, prema njegovim saznanjima, ona se ne upušta ni u kakve vanbračne veze. U stvari, on čak sugeriše da, ako bi Marta imala strast za crtanjem sa strane, to bi trebalo da radi diskretno. Iz njegove perspektive, nema razloga za zabrinutost dok se ne pojave konkretni dokazi. U tom trenutku priznaje da ne može predvidjeti njegovu reakciju. Uprkos lakomislenom tonu koji je zauzeo dok je o ovoj temi razgovarao sa novinarima, Kitićevo uverenje je ostalo nepokolebljivo.

Preporučujemo