Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića tek treba da dobije zvaničnu potvrdu, zbog čega javnost ostaje u mraku o pravoj prirodi njihove veze. Odsustvo bilo kakvih izjava bilo koje strane tjera medije da pribjegnu nagađanjima i pretpostavkama. U poslednje vreme, Duško Tošić je viđen sa ćerkama Atinom i Nikom, dok je Jelena Karleuša bila odsutna. To je izazvalo nove spekulacije i postavilo pitanja o njihovoj vezi. Nedavno su Duško i njegove ćerke prisustvovale manifestaciji pod nazivom „Beogradska muzička nedelja“. Duško je svoje ćerke ispratio na koncert, a one su ljubazno zajedno ušle u VIP deo.

 

Fotografi su uhvatili njihovo prisustvo, Duško Tošić u ležernoj bež odeći, a njegove ćerke ukrašene u bijelom i ružičastom. Evidentno je da su ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića strastveni entuzijasti popularne muzike, ne žele da propuste nastupe umjetnika poput Breskvice, Eme, Džehve, Devita, Crnog Ceraka.

 

Njihove ćerke ne samo da prisustvuju događaju, već su i prepoznate po svom prisustvu na mreži, posebno na TikToku. Nika, sa svojim brojnim pratiocima, redovno daje modne savjete i dijeli šik video zapise, što je čini utjecajnom figurom za nadobudne fashionistice.

 

Uprkos uskovitlanim pričama i tračevima koji ih okružuju, Jelena Karleuša i Duško Tošić prkosno stvaraju dragocene trenutke za svoju voljenu porodicu, stavljajući nepokolebljiv akcenat na svoje drage ćerke. Dok šaputanja o potencijalnom razvodu prijete da preoblikuju samu strukturu njihove veze, dinamika u njihovom domaćinstvu je izvan ravnoteže. Ipak, kroz sve to, svetost njihove porodične jedinice ostaje nezamjenjiv kamen temeljac, zahtijevajući njihovu nepodijeljenu pažnju, neprekidnu skrb i nepopustljiv štit.

Preporučujemo