Sa nepokolebljivom odlučnošću i nepokolebljivom vjerom u moć dobrote, ove altruističke duše posvetile su svoje vrijeme, energiju i resurse da uzdignu i uskrsnu duh ovog zaboravljenog čovjeka. Obezbedili su mu sigurno utočište, krov nad glavom i osnovne potrepštine koje mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo. Ali njihovi napori nisu tu stali.

 

 

Ovi zadivljujući video snimci, koji su zavladali internetom, prikazuju zadivljujuću moć vještih frizera i stilista koji pokazuju da samo kombinacija sapuna, vode i makaza može učiniti čuda u potpunoj revoluciji u izgledu i pogledu na život osobe. U novije vrijeme, dirljivi video kruži raznim društvenim mrežama.

 

 

Ovaj viralni snimak prikazuje izuzetan čin ljubaznosti koji je pokrenuo saosećajni stilista prema siromašnom, starijem gospodinu koji zarađuje za skroman život kao ulični prodavac cveća. Uprkos zanemarenom i zanemarenom od strane društva, ovom starijem čovjeku su podarili rijetki trenuci radosti i ponudio mu malo predaha od izazovnih okolnosti, zahvaljujući nesebičnom trudu stiliste. Žena je ljubazno pružila muškarcu priliku da se osvježi dopuštajući mu da se okupa u osvježavajućoj kupki. Osim toga, ljubazno mu je poklonila komplet netaknute, neuprljane odjeće da zamijeni njegovu iznošenu odjeću. Kako bi upotpunila njegovu transformaciju, pažljivo je brinula o njegovom izgledu vješto mu podšišavajući kosu i uredno brijajući dlake na licu. Zapanjujuća metamorfoza koja se dogodila kao rezultat njenih velikodušnih akcija bila je zaista nevjerovatna!Njegov izgled je doživio značajnu promjenu, ostavljajući ga praktički neprepoznatljivim – njegov cjelokupni izgled postao je uredan, podmlađen i posebno u trendu, zahvaljujući pomno oblikovanoj kosi i bradi. Ova izuzetna transformacija iznenadila je beskućnika, zbog čega nije mogao da sakrije svoje čuđenje dok je gledao svoj odraz u ogledalu.

Video na Facebooku je skupio impresivan broj pregleda, prešao je granicu od pola miliona. Štaviše, odgovor korisnika bio je izuzetno pozitivan, a njihove reakcije odražavaju iskreno divljenje i podršku.

Preporučujemo