Marko Mitanovski, renomirani srpski dizajner, ostavio je neizbrisiv trag u modnoj industriji svojim izuzetnim talentom i besprekornim osećajem za stil. Od trenutka kada je izbio na scenu, bilo je jasno da je u potpunosti posvećen svom zanatu. Uprkos njegovoj mladosti, njegova ogromna vještina u odabranom polju bila je neosporna.

 

Ovaj proslavljeni modni dizajner ostavio je neizbrisiv uticaj na svet mode i stila, sarađivajući sa ikonama poput Lady Gage, Madonne i drugih istaknutih ličnosti u industriji zabave. Njegov rad je stekao globalno priznanje i napravio senzaciju. U prvim mjesecima 2009. godine stekao je široko priznanje kao istaknuti dizajner na cijenjenom takmičenju “One to Watch” tokom Londonske sedmice mode. Međutim, uprkos njegovom izvanrednom početku, pojavila se zabrinutost u vezi sa dostupnošću njegovih kolekcija široj javnosti. Prije nekoliko godina pojavile su se vijesti da je Marko promijenio spol.

 

 

Prihvaćajući svoj novi identitet kao Mia svim srcem, odlučila je da ostane prikrivena i rijetko dijeli fotografije. Ipak, ograničene dostupne slike pružaju zadivljujući uvid u njenu transformaciju u staloženu i profinjenu osobu koja izaziva strahopoštovanje. Trenutno je procvjetala u ženu izuzetne ljepote, primajući obilne komplimente. Njene fotografije služe kao nepobitni dokaz da ona sada živi životom kakav je oduvek zamišljala.

 

Sa nepokolebljivim osmehom, ostavlja nas željno iščekujući svoju dugo očekivanu novu kolekciju koju je najavila pre nekog vremena. Ogromna poplava ohrabrenja bila je obilna. Mia je obasuta komplimentima kao što su “Izuzetno”, “Ona oduzima dah”, “Apsolutno veličanstveno”, “Izuzetno artikulisano”, “Zanosno izvedeno” i “Ona je zaista vizionar”. Osim toga, Mia je dobila podršku brojnih cijenjenih pojedinaca, među kojima su Ida Prester, Verica Rakočević i mnogi drugi.

Preporučujemo