Asmin Durdžić, muškarac koji se navodno dovodi u vezu sa Stanijom Dobrojević kao njenim dečkom, navodno se vjenčao s njom i tvrdi da posjeduje ogromna bogatstva, konačno je prekinuo ćutanje o tome, rasvijetlivši to što je navodno napustio sina. Prema njegovim riječima, upoznali su se prošlog ljeta. Međutim, tek sada je dobio priliku da bude sa Stanijom, jer je njena zabrinutost zbog njihovih različitih vjerskih uvjerenja predstavljala prepreku. Što se tiče Anelije Ahmić, kandidatkinje u posljednjem dijelu “Zadruge”, koja tvrdi da joj je Asmin bio nevjeran sa Stanijom, on tvrdi da njihov savez nije pravno obavezujući. Prošlog ljeta, u junu, prekinuli smo našu vezu. Od tada živim svojim životom, ali smo ostali prijateljski zbog našeg djeteta.

U nastojanju da joj pomognem, doveo sam je kod Hodži, jer je pretila da će nauditi sebi i našem detetu skokom sa prozora, prenosi 24.sedam.rs. Za alimentaciju navodi da je njihov aranžman bio 2.000 eura mjesečno za Anelu. Imali smo dogovor. Trebao sam da obezbijedim 2.000 eura svakog mjeseca ako ispuni svoju obavezu brige o djetetu. Međutim, prošlog mjeseca je narušila ovo povjerenje uzimajući od mene 4.000 eura. Umjesto da ga koristi za dobrobit djeteta, potrošila ga je na klubove i drogu.

 

Nadalje, naše dijete je ostavila na čuvanje vlastitoj majci. Neka se zna da je nisam tjerao iz našeg doma, suprotno njenim tvrdnjama. On insistira da je priča o napuštanju sina kod kuće izmišljotina. Dečko Stanije Dobrojević žestoko je demantovao optužbe, proglašavajući ih samo izmišljotinama. On je izrazio duboko razočaranje činjenicom da je sve izmišljeno, ističući da je riječ o fotografiji od prije jedne decenije. Tokom tog perioda, bio je u vezi sa ženom koja je imala dijete, i zaigrano je tvrdio da je dijete svoje, iako lažno.

 

Stanija me je zbog verske pripadnosti sakrila od rodbine, a sada moraju da podnesu čitanje da je etiketiraju kao preljubnicu, rušiteljicu braka. Stidim se u ime njene porodice, opterećena težinom ovih otkrića.

Preporučujemo