Tokom svog života, Nada Obrić, koja je široj javnosti poznata pevačica, suočila se sa brojnim izazovima i preprekama. Uprkos izgledima, ona je izašla kao pobednica. Nada se tri puta borila sa rakom, a svoj put je otvoreno podijelila s javnošću. Njena djeca su bila duboko pogođena njenim borbom protiv ove strašne bolesti.

 

 

Uprkos tome što je više od dvije decenije života izgubila od raka, Nadin pozitivan pogled na život, uz nepokolebljivu ljubav i podršku njene divne djece i unučadi, donio joj je stabilnost i poštovanje. U intervjuu za naš magazin, Nada je otkrila da je stres bio katalizator njene bolesti. Iako se susrela s tri različita raka u tri različita područja, svako iskustvo je bilo jedinstveno i nepovezano.

 

 

Na sastanke sam išla sama, štiteći ćerku od pogleda na moje oslabljeno stanje i stalno prisustvo straha, ljutnje i neverice. Nada je u emotivnom intervjuu u emisiji “Premier Vikend Specijal” podijelila vlastita iskustva gubitka i teškoća u takvim teškim trenucima. Od vitalnog je značaja da imate pouzdanog i kompetentnog ljekara uz sebe tokom ovako izazovnog perioda. Nada oBrić, nakon što je vidjela kako njena djeca rastu u izuzetne ličnosti, shvatila je da još nije spremna odustati. Iako je bila spremna da ode, znala je da joj je potreban razlog da istraje. Izvanredno je kako se može priznati lepota života.

 

Naglasila je važnost uvjerljive potvrde ljekara da je sve u redu. Nada oBrić je bila poznata po svojoj upornoj odlučnosti i nepokolebljivom optimizmu tokom čitavog života, uprkos izazovima sa kojima se suočava. Uprkos poteškoćama, uvijek je zadržala optimističan pogled.

Preporučujemo