Filip Car i Dejan Dragojević često se nađu u žestokim raspravama na društvenim mrežama, gde se međusobno prozivaju. Međutim, malo znaju da postoji dublja veza između Filipa i Jovanine, koja je slučajno Dejanova verenica, što bi potencijalno moglo da stvori tenzije u njihovoj vezi. Dešava se da je Filip dobro upoznat sa Jovaninom zbog činjenice da je njegova rođaka verena za Jovaninog ujaka. Zanimljivo je da Dejan i dalje blaženo nije svestan ovog detalja.

Otkrivši da je Jovana u stvari Dekijeva devojka, ostao je zatečen otkrićem. Za njega je to bilo iznenađujuće, posebno s obzirom na to da su se pratili na Instagramu sve do trenutka kada je Jovana pokrenula romantičnu vezu sa Dejanom, zbog čega ga je Car blokirao.

 

Naime, značajnu količinu intimnih saznanja o Dejanu i Jovani Filip je stekao kroz razgovore sa svojim rođakom. Izvor upoznat sa situacijom čak je otkrio da je Filip zaigrano predložio da se svi druže, ističući da nikada neće pokušavati da stane između Dejana i njegove devojke. Filipov i Jovanin prvi susret dogodio se u živopisnom Novom Sadu. Iako se to ne može definitivno potvrditi, postoji velika verovatnoća da je Filip imao blisku vezu sa jednom od Jovaninih najdražih pratilaca. Zbog toga su im se putevi ukrstili u više navrata, jer su se našli u društvu. Iako je u njihovim interakcijama nedostajao romantičan prizvuk, očigledno je da su sve međuljudske veze zamršeno isprepletene.

 

Verujemo da Dejan, nakon što je otkrio da mu je Jovana prikrivala ovo poznanstvo, verovatno neće biti zadovoljan ovim otkrićem. U nedavnom razgovoru, Filip Car je dobrovoljno potvrdio istinitost priče, tvrdeći: “Bez ikakve sumnje mogu da potvrdim njenu istinitost. Jovanin ujak je zaista doneo odluku da se posveti doživotnoj vezi sa ćerkom moje voljene sestre .”

Preporučujemo