Zadivljujuća glumica Jelisaveta Orašanin samouvereno je povratila svoju izvajanu figuru u zapanjujuće kratkom roku, nakon rođenja dvoje dece, sina Bogdana i ćerke Petre. A sada otkrivamo tajnu iza njene izuzetne transformacije.  Jelisaveta Orašanin, naša obožavana glumica, samouvereno je postigla besprekornu figuru posle trudnoće, pokazujući nepokolebljivu posvećenost održavanju idealne forme. Međutim, Jelisaveta odlučno tvrdi da nikada nije pristajala na pojam dijete.

 

Čuvena po svojoj upečatljivoj privlačnosti, Jelisaveta izaziva beskrajno divljenje bezbrojnih pratilaca. Neosporno je da je nemoguće prevideti da je za samo dva meseca nakon drugog porođaja, Jelisaveta uspešno stekla besprekornu siluetu. Naravno, svi su bili znatiželjni kako je postigla tako impresivan uspjeh – da li je višak kilograma jednostavno nestao ili je postojala posebna dijeta koju je slijedila? Kada je u pitanju održavanje kondicije, ključ za brzo sagorevanje kalorija leži u “reformatorskom pilatesu”.

 

Jelisaveta je svesno donela odluku da prihvati „reformatorski pilates“ kao svoj omiljeni oblik fizičke aktivnosti. Ovaj poseban trening ne samo da oblikuje tijelo, već i poboljšava fokus, smanjuje unos kalorija i podstiče unutrašnju ravnotežu – sve to ima ogromnu vrijednost za glumicu s ograničenim mogućnostima za miran san. Reformer pilates se ističe kao poseban pristup vježbanju koji ravnomjerno raspoređuje opterećenje na cijelo tijelo, ciljajući svaku mišićnu grupu. Ova dobro zaokružena metoda omogućava efikasno sagorijevanje kalorija, što rezultira idealnijim tijelom.

 

Jelisaveta samouvereno objašnjava svoju strategiju ishrane, koja se fokusira na uključivanje povrća bogatog vlaknima, složenih ugljenih hidrata i proteina u obroke. Ona također otkriva skrivenu prednost, izvanredno “oružje” za skidanje viška kilograma. Osim toga, moja djeca služe kao moji lični treneri, držeći me stalno u pokretu. Ovo konstantno kretanje nesumnjivo utiče na moju fizičku težinu, što je i sama glumica priznala.

Preporučujemo