Da li je tačno reći da brat i sestra Novaka Đokovića na ovaj način lebde u vazduhu? Dok Nole i Jelena uživaju u provodu na luksuznoj jahti smještenoj u očaravajućem gradu Dubrovniku, čini se da su se Đole i Saška našli na sasvim drugoj lokaciji. Saška Veslinov i Đorđe Đoković bez muke su prihvatili obaveze roditeljstva, iako su postali roditelji prije samo četiri mjeseca. To je vidljivo iz redovnih i čestih fotografija kojima imamo sreću da svjedočimo svakodnevno na platformi “Instagram”.

 

Đokovićeva snaja aktivno se angažuje na ovoj društvenoj platformi i dosledno deli uvid u njihov svakodnevni život sa svojim vernim pratiocima. Trenutno je sva pažnja usmerena na malog Aleksandra, koji je uz mamino vođstvo skupio značajan broj lajkova. Saška nam je velikodušno podarila uvid u svakodnevni život ove renomirane porodice koja živi na živopisnom crnogorskom primorju.

 

Shodno tome, mogli smo svjedočiti njihovoj neizmjernoj sreći dok su krenuli na svoj inauguracijski odmor sa svojim dragocjenim djetetom. Nije iznenađujuće da su fotografije objavljene na Đokovićevom navijačkom nalogu izazvale veliko interesovanje, bacajući svetlo na činjenicu da se Saška Veselinov i Đorđe Đoković ne samo što se savršeno nadopunjuju već i poseduju upadljivo slične modne preferencije. Par se samouvjereno pojavio pred kamerama, bez napora se stapajući s gomilom dok su kupovali osnovne stvari u maloprodajnom objektu. Njihovi jedinstveni modni izbori ne samo da su privukli pažnju već su i pokazali njihovu individualnost.

 

Saška je samouvereno nosila oversize kombinezon nežne pastelne nijanse, dok je Đorđe samouvereno nosio jednostavnu crnu majicu uparena sa živopisnim šortsovima. Oboje su samouvjereno upotpunili svoj casual look s usklađenim sandalama, savršenim za njihove zadatke i opuštene šetnje.

Preporučujemo