Javnost je ostala zaprepaštena jer je Kristijan Golubović, bivši zatvorenik i učesnik rijalitija, neustrašivo iznosio zapanjujuća otkrića o kriminalnim aktivnostima, ubistvima, zloglasnim gangsterima i svojim zapletima sa poznatim ženama. U svom revolucionarnom otkrovenju neustrašivo je ispričao svoje susrete sa Veljom Nevoljom, Arknom, Legijom, kao i istaknutim ličnostima iz mnoštva estrade i rijalitija.

Kristijan je samouvereno započeo svoju priču tvrdnjom da uprkos skepticizmu oko njegovih tvrdnji o Legiji, on čvrsto veruje da Legion uvek ima odgovore. Samouvjereno je izjavio da je za to vrijeme imao značajnu ulogu i uživao viši status u kriminalnoj hijerarhiji u odnosu na Legiju na ulici. Kristijan je istakao svoje veze sa uticajnim ličnostima iz kriminalnog podzemlja i pojedincima koji su učestvovali u ratnim sukobima, poput Legije, Arkana i Šešelja, i kako je primenio stečeno znanje od njih.

 

Kako je njegov autoritet rastao, odvojio se od svog tima iz 1980-ih, vremena kada je nasilje postojalo, ali se o njemu nije otvoreno razgovaralo zbog preovlađujućeg neokomunizma. Uvjeren sam u svoje sposobnosti da uspješno obavim ovaj zadatak. Definitivno ću uspjeti u ovom poduhvatu. Kristijan je samouvereno naglasio kako je Legion, uprkos svom teškom uličnom imidžu, zapravo bio posvećeni pacifista koji ga je odveo od upuštanja u sukobe.

 

On je slikovito ispričao incident u kojem je agresivno branio Legionovu porodicu od uznemiravača, što je rezultiralo intenzivnom konfrontacijom. Kristijan je sa ponosom istakao izazovan put kojim je krenuo da postigne svoj sadašnji status i hrabro izjavio da je imao priliku da se pridruži uticajnom “zemunskom klanu”, ali je hrabro izabrao da krene sopstveni put. Zanimljivo je da je neustrašivo preživeo zapanjujući pad od 17 metara na beton, ostavivši dubok uticaj na Arkana i rasplamsavajući njegovu želju da pruži nepokolebljivu podršku.

Preporučujemo