Darko Tanasijević je u nedavnoj epizodi popularnog tok šoua “Narod pita” imao zadovoljstvo da ugosti dve zapažene gošće, Anu Ćurčić i Žanu Đorđević. Tokom emisije, voditelj je pokrenuo temu Anine javne podrške Anđeli Đuričić nakon sudskog postupka protiv Zvezdana Slavnića. Pokušali su istražiti da li je to nepokolebljivo povjerenje uspostavljeno i da li se pokazalo kao pouzdana i trajna komponenta trenutne situacije. Ana je izjavila da veruje u to, jer je u Zadruzi dobro znala da se ne vara.

 

 

Tokom nedavnog intervjua u tok šou, Miljana Kulić podelila je intrigantno otkriće o svojoj vezi sa Zvezdanom. Prema rečima Miljane, ona je imala razgovor sa Zvezdanom tokom kojeg je on otkrio da su on i Anđela prekinuli ljubavnu vezu. Ovaj razgovor se dogodio dok je Miljana bila u posjeti roditeljima u Crnoj Gori.

 

 

Ana objašnjava da je njen razlog za podršku Anđeli Đuričić bio taj što je želela da bude šampion i osnaži žene u industriji. Ona čvrsto vjeruje u važnost predstavljanja i želi da razbije barijere s kojima se žene suočavaju u poljima u kojima tradicionalno dominiraju muškarci.

 

 

Podržavajući Anđelu, Ana se nada da će inspirisati druge žene da ostvare svoje snove i dokazati da pol nikada ne bi trebalo da bude prepreka uspehu. Pored toga, Ana se divi Anđelinom talentu i veruje da je ona zaslužan kandidat koji je naporno radio da bi došao do svoje trenutne pozicije. Anina odluka da je podrži nije zasnovana samo na polu, već je kombinacija njene strasti za rodnom ravnopravnosti i priznavanja Anđelinih veština i dostignuća. Dao sam podršku Angeli kao ženi koja podržava drugu ženu.

 

 

Preporučujemo