Rasta je nedavno progovorio o svojoj bivšoj supružnici Ani Nikolić i njihovoj ćerki Tari, rasvetljavajući njihovu vezu i otkrivajući nove informacije. Prema Rasta, on nastoji da održi postojano i nepokolebljivo prisustvo u njihovim životima. Stefan Đurić Rasta trenutno boravi na živopisnom crnogorskom primorju, predano se svom poslu. Nedavno je govorio ne samo o svojim profesionalnim dostignućima već io dubokoj radosti koju njegova ćerka Tara donosi u njegov život.

 

 

Vredi napomenuti da je Tara dragoceni rezultat kratkotrajnog braka Raste i talentovane pevačice Ane Nikolić. Nedavno sam se zatekao kako se prepuštam blaženom ambijentu plaže. Iako ne zazirem od užurbanih javnih površina, moj dugi boravak u Crnoj Gori mi je omogućio da otkrijem skrivene dragulje, mirne lokacije gdje je gužva ređa.

 

Upravo u tim zabačenim mjestima nalazim utjehu, a ona su postala moja lična utočišta, pružajući mi osjećaj mira usred haosa svakodnevnog života. Tokom našeg razgovora, reper je izrazio naklonost Crnoj Gori i njenim mirnim plažama, ističući razloge zašto je odlučio da svoju voljenu ćerku Taru ne povede na ovaj izlet. – Sa njom uvek provedem neko posebno vreme, a ni ovo leto nije drugačije. Išli bismo zajedno na plažu u kasno ljeto, što je za nju bilo jako energično. Nedostaje mi more – rekao je Rasta i dodao: U svojim interakcijama s njom, uvijek nastojim održati iskrenost i dosljednost. Čvrsto vjerujem u održavanje postojanog pristupa bez pokolebanja ili bilo kakvih izmjena.

 

Štaviše, imam dubok nivo divljenja i poštovanja prema njoj, što podstiče prijateljsku dinamiku u našim razgovorima. Osim toga, pokrenuo je temu njenog rođendana i objasnio svoje namjere da ove godine preuzme odgovornost za njegovu organizaciju. Bila je moja odgovornost da ga organizujem ove godine, dok je Ana bila zadužena za organizaciju prošle godine. Muzičar je obavestio Telegraf da imaju priliku da se pojave na događaju u okviru letnje turneje.

Preporučujemo