Ceca, obuzeta neodoljivim osećajem tuge, doživela je još jedan srceparajući oproštaj dok se od svog dragog oprostila duboko potresnim video snimkom.Prošle su dve godine od odlaska cenjene tekstopiske Marine Tucaković, vizionare čije muzičke kompozicije decenijama plene srca i odzvanjaće u neodređenoj budućnosti.

 

U znak sećanja na smrt Marine Tucaković, Ceca Ražnatović, koja je veoma cenila cenjenu tekstopiscu, izrazila je duboko divljenje i ljubav prema njoj na svom cenjenom Instagram nalogu. Kao omiljena figura folk scene, Ceca je ljubazno odlučila da oda Marininu uspomenu podelivši dirljiv isečak sa jednog od njihovih prethodnih koncerata. Ovaj srdačan gest omogućio je Ceci da se tužno, ali značajno oprosti od svog dragog poverenja, koga je smatrala drugom majkom.

 

Neizmjerno sam zahvalna što mogu izraziti najdublju zahvalnost prema jednoj izvanrednoj osobi. Ova izvanredna žena, koja je vješto osmislila moju zadivljujuću ličnost na sceni, sama je suština mog umjetničkog puta. Njeni duboki tekstovi su bili pokretačka snaga mog trajnog uspjeha tokom godina. Pored mojih voljenih roditelja, ona je postala stub podrške i smjernica, slična cijenjenoj drugoj majci.

 

 

Iskoristila bih ovu priliku da izrazim iskrenu zahvalnost i zahvalnost neopisivoj Marini Tucaković, čiji je ogroman uticaj nesumnjivo odigrao ključnu ulogu u oblikovanju mog puta ka postizanju veličine. Vredi napomenuti da iako je Laća, Marinin sin, izazvao neke pevačice, među kojima je i Ceca, da napuste sahranu, Marina je izvanredno uspela da oprosti i nikada nije gajila loša osećanja prema njemu. U izuzetnom iskazivanju dubokog divljenja prema Marini, koju je smatrala majčinskom figurom, cijenjena folk superzvijezda je dosljedno prikazivala nju i njenu porodicu na najčasniji način, pažljivo birajući njene riječi kako bi izrazila najveće poštovanje.

Preporučujemo