Iako ga doživljavaju kao oličenje idealnog muža, Oliver Dragojević šokirao je sve kada se otkrilo da je već deceniju bio neveran svojoj supruzi. Neprekidni skandali oko njegove nevjere na kraju su se odrazili na Vesnu, uzrokujući da joj je život uništen.

 

 

Proslavljeni pevač se hrabro suočio sa teškom bolešću i preminuo pre četiri godine u 71. godini. Nastavljajući svoju godišnju tradiciju, udovica Olivera Dragojevića, Vesna, samouvereno je prenela srdačnu poruku i odala počast svom pokojnom suprugu. Vesna i Oliver Dragojević raskrstili su se 1973. godine, brzo se venčali i ostali nerazdvojni do njegove smrti. Mnogima malo poznat, očaravajući pjevač, poznat po svojim očaravajućim dalmatinskim šansonama, vodio je život pun kontroverzi.

 

Naime, 2006. godine Oliver, koji je uložio sve napore da projektuje imidž posvećenog porodičnog čovjeka, suočio se sa skandalom koji je umalo razbio njegov brak. Pojavili su se poverljivi detalji koji otkrivaju njegovu umešanost u tajnu aferu sa bivšom manekenkom Brankom Marić Muti, koja je hrabro tvrdila da je pevačeva najistinija i najstrastvenija ljubav. Branka Marić Muti samouvereno je priznala svoju trajnu ljubavnu vezu sa umetnikom, otkrivajući njihovu intimnu vezu tokom 70-ih i ranih 80-ih.

 

Značajan uticaj njihove veze ogleda se u Dragojevićevoj želji da suprugu Vesnu ostavi zbog Branke. Otvoreno za hrvatske medije, udovica Olivera Dragojevića je naglasila da joj je trebalo deceniju da se izleči od emotivne izdaje koju je pevač izazvao. Tokom tih godina često sam se našla u hitnoj pomoći zbog stresa i nervoze. Nakon dugog razmišljanja, konačno sam došla do spoznaje da Oliverova nevjera proizlazi iz njegove nezrelosti i nesigurnosti, što je Vesna iskreno otkrila hrvatskom portalu javno.com.

Preporučujemo