Na pitanje o njegovom potencijalnom učešću na Olimpijskim igrama za reprezentaciju Srbije, Nikola Jokić je brzo odgovorio jednostavnom, ali smislenom rečju: „Prijatelju…“ Vredno je napomenuti da je Jokićevo odsustvo iz reprezentacije Srbije tokom Svetskog prvenstva izazvalo radoznalost u vezi sa njegov potencijalni angažman na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

 

Dugo očekivane Olimpijske igre, koje će se održati u očaravajućem gradu Parizu, trebalo bi da počnu 26. jula i nastaviće da osvajaju publiku do 11. avgusta. Pripreme za dugo očekivanu predstojeću NBA sezonu već su počele, a Nikola Jokić, cijenjeni vođa Denver Nagetsa, našao se u centru pažnje na željnoj konferenciji za novinare. Među nizom upita upućenih njemu, jedno posebno pitanje je lebdjelo u zraku, izazivajući podjednako radoznalost i iščekivanje – da li bi Jokić krasio pozornicu i pokazao svoje besprijekorne vještine na predstojećim Igrama?

 

 

 

Prijatelju moj, hajde da ne prenagljujemo sa zaključcima. Pred nama je cijela godina i ko zna kakva iznenađenja i promjene se mogu dogoditi za to vrijeme. Umjesto da spekulišemo o budućnosti, pristupimo joj otvorenog uma i prihvatimo mogućnosti koje su pred nama. Tek tada možemo istinski procijeniti i shvatiti šta će se dogoditi u narednoj godini.

Nikola Jokić, nesumnjivo vrhunski košarkaš na svetu, ovog leta je bez muke zapeo za oko u Srbiji svojim Brabusom po meri, nakon pobedničkog NBA šampionata. Međutim, ovo izvrsno vozilo samo je jedan od mnogih izvanrednih dodataka njegovoj ekstravagantnoj kolekciji automobila. Uzimanje krune kao krajnjeg simbola luksuza je njegov cijenjeni posjed, Rolls-Royce Phantom II. Procijenjena na nevjerovatnih 800 hiljada eura, ova veličanstvena ljepotica ima nevjerovatnih 563 konjske snage, koju pokreće njegov gotovo nečujan V-12 motor.

 

 

Preporučujemo