Soraja, poznata osoba, navodno je uhapšena u živahnom gradu Budvi i potom privedena. Okolnosti oko njenog hapšenja uključivale su pojačanu akciju kontrole saobraćaja, tokom koje je Soraja, kako se navodi, pokušala da izbegne da bude podvrgnuta testu prisebnosti. Ove tvrdnje izneo je neotkriveni izvor, koji je rasvetlio incident. Kako prenosi popularni tabloid Republika, starleta Soraja Vučelić privedena je jutros u ranim jutarnjim satima u Budvi. Kako se navodi, Starleta Soraja Vučelić je privedena oko 5 sati ujutru, a navodno je bila u alkoholisanom stanju. Nakon toga je prevezena u pritvorski objekat gdje je zatočena i držana budnom neotkriveno vrijeme.

 

Neotkrivena osoba obavijestila je Republiku da se tema razgovora vrtjela oko provođenja mjera pojačane kontrole saobraćaja. Nadalje, otkriveno je da je Soraja, koja je bila umiješana u situaciju, pokušavala glumiti nonšalanciju i izbjeći bilo kakav oblik testiranja ili pregleda. Na kraju, uprkos prvobitnom oklevanju, ona je na kraju pristala na zahtev, pošto je naknadna primena testa konačno ukazala na prisustvo alkohola u njenom organizmu, supstance koju je popila tokom prethodne večeri.

 

U šokantnom preokretu, influenserka na društvenim mrežama Soraja Vučelić našla se u centru pažnje prije tri godine kada je uhapšena na Žabljaku. Incident je privukao značajnu pažnju jer je objavljeno da je ona privedena zajedno sa prijateljem. Međutim, Soraja nije gubila vrijeme da ispravi situaciju.

 

Tokom incidenta, želim da pojasnim da ja zapravo nisam uhapšena, suprotno informacijama koje su kružile. Umjesto toga, moj prijatelj i ja smo jednostavno privedeni na ispitivanje. Situacija se odigrala kada smo se vozili autom moje prijateljice, nažalost, zaboravila je ponijeti vozačku dozvolu i potrebnu dokumentaciju za vozilo. Da bi situacija bila složenija, automobil koji smo vozili imao je italijanske registarske tablice.

 

 

 

Preporučujemo