Poznati pjevač Ljuba Perućica i njegova voljena supruga Katarina Kolozeus s nestrpljenjem iščekuju dolazak svog prvog djeteta, a kako bi proslavili ovu radosnu priliku, odlučili su da krenu na ugodan odmor u očaravajuću zemlju Grčku. Naime, Ljuba je postavio video na različite platforme društvenih medija, što je rezultiralo širokim spektrom reakcija i mišljenja online zajednice. Na snimku se vidi kako pevač udobno sedi u automobilu, dok mu je Katarina marljivo brinula brišući ostatke peska sa njegovih nogu. Zatim je pažljivo obuvala njegove čarape, a zatim i patike.

 

 

Perućica je zaigrano primijetio: “Tako se to radi, kako vidite kako je to divno, uz svu pruženu uslugu i stručno izvedenu, dragi moj majstore.” Supruga mu je na bezbrižan način pomogla da uđe u cipele i dodatno naglasila važnost iskazivanja poštovanja.

 

 

Bilo je pojedinaca koji su to vidjeli kao znak empatije, dok su drugi gajili osjećaj ogorčenosti prema njemu zbog njegovog opuštenog držanja, posebno u suprotnosti s njegovom trudnom suprugom koja neprestano teži da zadovolji njegove potrebe. Osim toga, vrijedno je spomenuti da su Katarina, koja je slučajno u sedmom mjesecu trudnoće, i njen partner odlučili da otkriju ovu divnu vijest svojim posvećenim pratiocima na popularnoj društvenoj mreži Instagram.

 

Tek nedavno je ponosni otac, preplavljen radošću i uzbuđenjem, izrazio svoje iskrene osjećaje u vezi sa ovom značajnom prekretnicom. – Dragi prijatelji, porodica Peručica će postati bogatija za još jednog člana. To smo dugo željeli i radujemo se cijeloj budućnosti”, napisala je Peručica na Instagramu, a čestitke kolega i prijatelja stizale su sa svih strana.

Preporučujemo