Sa novopronađenim samopouzdanjem, Ana Kokić ponosno prihvata svoj status samca nakon tri godine bez dečka. Ona nema želju da u skorije vrijeme mijenja status veze, jer je zadovoljna trenutnom situacijom. Zbog toga su mnogi ostali zatečeni kada je nedavno podijelila fotografiju na kojoj je u zagrljaju muškarca, odbijajući da sakrije njihovu vezu. Međutim, kasnije se otkrilo da je on jednostavno bio jedan od njenih poslovnih saradnika, što je uništilo sve nade u novu romantičnu vezu.

 

Pjevačica samouvjereno i dalje ostaje sama, ali ostaje goruće pitanje: koliko će još tako? Nakon razvoda od vaterpoliste Nikole Rađena, kružile su glasine da se Ana Kokić zabavlja sa grčkim košarkašem, ali pjevačica to nikada nije zvanično potvrdila. Međutim, prošle su tri godine otkako su se te glasine pojavile, a dalji razvoj događaja se nije pojavio.

 

Kako je izričito navela, pevačica u ovom trenutku nije zainteresovana za ljubavnu vezu. Identitet potencijalnog dečka Ane Kokić, ako ga ima, može ostati misterija u doglednoj budućnosti. Apsolutno me ne zanima da se zaljubim i nemam nameru da se predomislim. Čak se i moji najbliži prijatelji pitaju hoće li se nešto promijeniti, ali ja sam potpuno zadovoljan sobom. Ponosan sam što sam dostigao ovu fazu samoprihvatanja i sreće. Ana se ponosno deklarira kao snažna i nezavisna žena, ističući svoju novootkrivenu ljubavnu filozofiju.

 

Biti sam s kvalitetom bez sumnje je zdravije nego sa bilo kim. Dozvolite mi da ponovim, ne bježim od ovog uvjerenja. Ako se desi neko ko želi da se ugleda ne samo na moj životni stil, već i na neverovatnu energiju i emocije koje posedujem, sa namerom da to učini još veličanstvenijim, onda to od srca pozdravljam – izjavila je pevačica.

Preporučujemo