Zdravko Čolić, cijenjeni pop pjevač porijeklom iz Bosne i Hercegovine, ponosno je nosio slavnu titulu najveće pop ikone Jugoslavije. Značajno je da je dosljedno osvajao srca žena, rasplamsavajući rastuću strast prema svojoj ličnosti. Ovo vatreno obožavanje je čak dovelo do nepredviđenih i neželjenih incidenata za darovitu pjevačicu. Iako se rijetko doticao ove teme u prošlosti, sada samouvjereno priznaje svoja iskustva. Naime, pjevačeve obožavateljice strastveno demonstriraju svoje obožavanje prema njemu tokom njegovih nastupa oduševljeno bacajući mu četke.

 

 

Intrigantno je da je pjevač novinarima neustrašivo odao svoju iskrenu reakciju na ove nesvakidašnje gestove i kako se lako nosi s njima. “Često se odlučujem da svom bubnjaru dam grudnjake i druge predmete. Ova pojava je izuzetno česta i stalno podiže. Ima ogroman emocionalni značaj, posebno kada se dogodi usred zadivljujućeg nastupa”, samouvereno je izjavila pevačica. Osim toga, u intervjuu za Blic, on je čvrsto izjavio da nikada neće prekinuti koncert zbog ovakvog incidenta. Čola je ponosno udata za svog supruga Aleksandru, koji ceni privatnost i radije se kloni očiju javnosti.

Tokom svoje veze, Aleksandru su uspešno ubedili da prisustvuje javnim događajima samo u dva navrata. Zajedno su dobili dvije divne kćeri, od kojih je jedna, Una, privukla veliku pažnju kako u javnosti tako i na društvenim mrežama. Uprkos Uninoj sposobnosti da bez napora privuče veliku bazu obožavatelja, njeni roditelji i dalje se bore s prisustvom samouvjerenih obožavateljica.

 

“U svom životu sam se susreo sa mnogim incidentima i imao mnogo različitih iskustava. Jedan od najupečatljivijih incidenata bio je kada je neko iz publike napao moju suprugu nožem i posekao je po licu. Srećom, Sandra je uspjela pobjeći.” “Šteta je bila manja. Zbog supruzine suzdržanosti i uvjerenja da supružnika i djece treba držati podalje od očiju javnosti, nije naišla na druge ozbiljne neugodnosti.“ – ove je izjave Čola podijelio u intervjuu.

Preporučujemo