Duško Tošić otvoreno je priznao da radosno iščekuje dolazak dječaka. Začudo, vijest o ovom divnom dodatku u njihovu porodicu nenamjerno je objavljena u raznim medijima, ostavljajući ukućane Tošić iznenađene i oduševljene. Kako se priča odvijala, otkrivena je zadivljujuća fotografija srećne buduće majke, koja je dodala dodatnu notu uzbuđenja ovoj dirljivoj objavi.

 

Veoma popularan sindikat poznate fudbalerke i pop ikone Jelene Karleuše već više od godinu dana plijeni pažnju domaćih medija. Na osnovu upornih izjava advokata Duška Tošića, čini se da je njihov sindikat na pragu sudske rasprave. Štaviše, Tošićev intervju za Svet plus nakon dolaska Nike daje još jači dokaz da je brak Jelene i Duška nesumnjivo zasnovan na ljubavi i zajedničkim težnjama za budućnost. Tokom intervjua, Tošić je samouvereno izrazio uverenje u njihovu doživotnu posvećenost i nepokolebljiv osećaj postojanosti u njihovoj vezi.

 

 

“Ispunjena sam neizmjernom radošću što imam svoje drugo dijete za samo godinu dana. „Sa četiri žene sam sada u manjini, tako da je prirodno da želim sina, ali ne bih se obeshrabrio da imam treću ćerku“, rekao je jednom prilikom. Said. Nastavimo ovim putem dok se mali Toš ne rodi. Jer Duško je čvrsto izrazio svoju nepokolebljivu odlučnost da ne prestane dok ne dobije muškog naslednika. Štaviše, na događaju je samouvjereno izrazio svoju odlučnost da osigura prostran životni prostor za svoju porodicu.

 

Duško je tada odlučno izjavio da je to, uprkos nedavnoj kupovini stana na Dedinju, samo privremeno rešenje. On je pojasnio da aktivno traže pogodnu lokaciju za izgradnju stalnog porodičnog boravka. Nažalost, želja Duška Tošića ostala je neispunjena zbog Jeleninog priznanja dva nepredviđena prekida trudnoće. Ipak, fudbalski trener otvoreno odiše oduševljenjem i zadovoljstvom zbog svoje dvoje djece, Atine i Nike, koji trenutno žive sa svojom majkom u raskošnoj vili koju je kupio njihov otac.

Preporučujemo