Pre samo nekoliko dana, naša veoma cenjena i posvećena pevačica Rada Manojlović radosno je obeležila svoj rođendan. Međutim, vjerna svojoj sklonosti prema prigušenom pristupu prema medijima, odlučila je proslaviti ovu posebnu priliku bez ikakve nepotrebne pompe.  . Sigurna u svoje skromno i jednostavno držanje, Rada je graciozno prigrlila svoj 38. rođendan.Pre samo nekoliko dana rođendan je obeležila naša veoma tražena i neverovatno angažovana pevačica Rada Manojlović. Međutim, vjerna svojoj želji da izbjegne medijsko ludilo, proslavila je ovu priliku bez ikakve nepotrebne ekstravagancije.

 

S obzirom na to da je sezona nastupa u punom jeku i njena nemilosrdna posvećenost, odlučila je odustati od velike proslave ove godine, zadovoljna veličanstvenim danom provedenim na koncertu. Rada Manojlović je samouvereno na društvenim mrežama podelila da je imala fantastičnu proslavu rođendana, upotpunjena neverovatnom pesmom koju je izvela njena posvećena publika, koja se potrudila da joj priredi divno iznenađenje.

 

Ne znam gde ću biti pre rođendana i nove pesme plus svakodnevne nastupe koje ste dali, zato se zahvaljujem malo sa zakašnjenjem – preplavljena emocijama, napisala je Rada na Instagramu. Neverovatno sam zahvalna na iznenađenjima koja su mi priredili moji izuzetni obožavaoci, koji su nesumnjivo najbolji na svetu. Najviše cijenim svakog od vas i ne mogu pojmiti svoje postojanje bez vaše nepokolebljive podrške. Vaše prisustvo u svakom gradu, svakoj državi, čini me da osjećam neodoljiv osjećaj pripadnosti i udobnosti.

 

Instagram je nesumnjivo jedna od najpopularnijih platformi društvenih medija. Volim vas svim srcem i još jednom izražavam svoju najdublju zahvalnost. Proslavljena pevačica samouvereno je izrazila zahvalnost, koja je nedavno oduševila svoju publiku senzacionalnom numerom “Maloletna” koja je već osvojila muzičku scenu.

Preporučujemo