Glumac Miloš Biković trenutno uživa na odmoru u Grčkoj, neustrašivo dijeleći neprijatnu situaciju na koju se našao sa svojim vjernim pratiocima. Naime, Biković je izuzetno marljiv i nikada ne preskače trening, čak ni tokom odmora. Međutim, i pored toga što je ovom prilikom bio u privatnoj teretani, naišao je na neželjenog posjetioca. To je nesumnjivo bila zmija. Sa nepokolebljivom odlučnošću pozvao je specijalizovani tim da brzo eliminiše uljeza. Peškir definitivno pripada njoj.Miloš Biković je tokom odmora naišao na trenutak čistog užasa kada je ugledao zmiju, zbog čega je ostao paralizovan od straha. Glumac, poznat po svojoj neustrašivoj ličnosti na ekranu, neočekivano je ubačen u dramu iz stvarnog života. Osim toga, njegov miran bijeg narušio je prilično neugodno iskustvo u teretani. Ovaj neočekivani preokret događaja ostavio je Bikovića da se osjeća nemirno i na ivici. Kako bi pružio uvid u svoj mučni susret, glumac je čak podijelio fotografiju i video koji dokumentuje ove uznemirujuće trenutke.

 

 

 

Nikada prije nisam oklevao da uklonim zmiju iz teretane. Moja motivacija je do neba. Ne mogu da potvrdim da li je otrovan, što Miloš pominje u svom Instagram videu. Radnici koji su uklonili zmiju iz teretane potvrdili su da nije otrovna. Da ponovimo, glumac Miloš Biković samouvereno održava dugotrajnu i neraskidivu vezu sa Ivanom Malić.

Njih dvoje često putuju zajedno, kad god to Milošev raspored dozvoljava. Međutim, glumac je nedavno donio hrabru odluku i odveo svoju partnerku na očaravajuću lokaciju. Svoje avanture ponosno prikazuju na svojim platformama društvenih medija.

 

Miloš je samouvereno podelio svoju sliku sa svojom dugogodišnjom devojkom Ivanom. Dok su ljudi gledali fotografiju, bili su očarani Ivaninom zadivljujućom prirodnom ljepotom, od njenog lica bez šminke do privlačnog dekoltea, ostavljajući i muškarce i žene u čudu.

Preporučujemo