Bez sumnje, Lepa Brena je nesumnjivo jedna od najomiljenijih pevačica na našim prostorima. Svojim zadivljujućim vokalom ne samo da je postigla ogromnu popularnost u svojoj rodnoj zemlji već je postala i pravi fenomen. Njena slava seže daleko izvan naših granica, očaravajući publiku u Bugarskoj, gdje njeni bezvremenski hitovi i danas odjekuju. Kroz svoju impresivnu karijeru dugu pet decenija, Brena je i dalje aktivna izvođačica, koja neprestano osvaja publiku svojim neospornim talentom.

 

Za razliku od mnogih svojih savremenika, Brena se nikada nije oslanjala na skandale da bi pokrenula svoju karijeru; umjesto toga, njen uspjeh se pripisuje isključivo njenom izuzetnom talentu. Zanimljivo, sa svojih 16 godina, ona je prvi put samouvjereno izašla na scenu, odlučno hvatajući mikrofon.Uz nju stoji nepokolebljiv tim stručnjaka, predvođen Ivom Baničević, koja je sa Brenom ne samo izgradila profesionalnu vezu već i gajila iskreno prijateljstvo. Iva, cijenjeni potomak pokojnog glumca Petra Bančevića, pripisuje djedu kao svoju početnu kapiju u carstvo umjetnosti.

Od malih nogu pratio ju je na očaravajućim baletskim predstavama, uveseljavao je zadivljujućim pričama i usađivao joj duboku ljubav prema književnosti. Ivina je prvi put ušla u centar pažnje kada je pokazala svoj talenat kao prateći vokal uz Sanju Ilić i slavnu grupu Balkanika tokom njihovog gostovanja na Evroviziji.

Nema sumnje da Iva posjeduje i izvanredan vokalni talenat i zadivljujući izgled. Priznanje je stekla po tome što je svoje prateće vokale pozajmila brojnim renomiranim umetnicima i trenutno je cenjena članica tima Lepe Brene. Njene izuzetne sposobnosti utrle su joj put da krene na svjetske turneje s raznim nastupima, uključujući nedavno putovanje na Floridu zajedno sa cijenjenim dvojcem Brenom i Bobom, koji tamo imaju dom. Njihovo radosno drugarstvo je vidljivo kroz divne fotografije koje često dijele na društvenim mrežama.

Preporučujemo