Ako je tačna izjava Svetislava Basare da su na jednoj strani političke stranke tipa super-hick, koje besramno pljačkaju siromašne da bi se obogatile, tipično uz desnicu, dok drugu stranu čine stranke koje čine dobro, pretežno ljevičarske , koji bez stida kradu od bogatih da bi pomogli manje srećnima, pritom uzimajući svoj rez, onda je apsolutno neopravdano hvatanje Dušana Bajatovića! Čovek je sa levice, tačnije iz SPS-a, i zaista je proneverio značajan iznos od “Srbijagasa”. Međutim, ključno je priznati da on još nije imao priliku podijeliti ove nezakonito stečene dobitke onima kojima je potrebna. Dajmo mu priliku da ispravi svoje postupke…

 

 

 

Prema njihovim riječima, rješenje leži u “koalicionom potencijalu”, pa hajde da sa sigurnošću istražimo njegovu efikasnost… Tokom poslednje decenije 20. veka, partija koja je kontrolisala život i smrt nije dočekala očekivanu sudbinu Petog oktobra.

 

Dušan Bajatović, jedan od luksuza koji SPS ponosno pokazuje! Ogromna mjesečna plata od 35.000 eura! Zapanjujućih 120 miliona evra sakriveno na singapurskom računu! Nebrojeni aferi, svaki sa cenom od desetine miliona evra, izazvali su haos u državi… Lista uticajnih prijatelja direktno iz dugometražnog filma “Ko je ko u podzemlju Srbije”! Dušan Bajatović, jedan od deset najboljih političara koji se dovode u vezu sa ozloglašenim narko-kartelom Darka Šarića, uz Sretena Jocića zvanog Joca Amsterdam, zloglasnog njujorškog don Boška Radonjića i proslavljenog Ljubiše Buhe Čume, svi imaju direktnu ili indirektnu vezu sa njim.

 

 

 

On zaista uživa u tome, i od velike koristi bi mu bilo da pravilno kroji odijela i nauči da zakopča košulju do kragne. Međutim, ne radi se samo o eleganciji. Zanimljivo je da Bajatović nije ni prišao Igoru Braunoviću, kapitalisti iz SPS-a, čije su manipulacije razotkrivene. Braunović je možda nemilosrdno iskorišćavao „Srbijašume“, ali nije uspeo da nadmaši Bajatovića po korupciji i sumnjivim poslovima. Iako je uspeo da skupi milione, Braunoviću nedostaje stila. Uostalom, šta reći o čoveku koji je proneverenim sredstvima izgradio kafanu „Monte Karlo na Drini“?

Preporučujemo