Sara Mia Jokić, ćerka renomiranog voditelja Lee Kiš, kročila je svoj put u televizijskoj industriji, prateći majčine stope. Iako obično radije drži svoj privatni život podalje od reflektora, Sara je nedavno ispričala o uznemirujućem incidentu iz svog djetinjstva koji je i dalje proganja. Ovaj susret je bio toliko težak da je predstavljao ozbiljnu prijetnju po njen život i mogao je imati fatalne posljedice. Kako ste se snalazili u životu u tom periodu i da li i dalje održavate veze sa prijateljima koje ste imali u tom periodu?

 

Vežu me lijepe uspomene na svoje djetinjstvo, u kojem sam doživio radost sklapanja brojnih prijateljstava tokom školovanja u osnovnoj školi. Zanimljivo je da su ova prijateljstva trajala godinama, a mi i dalje provodimo vrijeme zajedno. Razmišljajući o našim razgovorima o našim školskim danima, sjećam se suočavanja sa raznim fazama i izazovnim situacijama koje su zahtijevale otpornost i odlučnost s moje strane.

 

Nije bilo lako izdvojiti se iz gomile, pogotovo jer sam bio dijete poznatog roditelja. U nježnoj dobi, našao sam se suočen s bezbrojnim teškim scenarijima, od kojih je svaki zahtijevao pažljivu navigaciju. Međutim, u mislima mi se urezao jedan poseban incident, koji je predodređen da se pamti cijeli život, jer je predstavljao ozbiljnu prijetnju samom mom postojanju. Sara ispisuje svoje misli, naglašavajući dubok uticaj koji je ovaj incident imao na nju.

 

Našla sam se u situaciji da mi je život bio u opasnosti, iako je u početku proizašla iz nečega što nije povezano sa vršnjačkim nasiljem. Učitelji s kojima sam se susreo odigrali su značajnu ulogu u ovom iskušenju, jer su kontinuirano vršili pritisak na mene tokom dužeg perioda i namjerno me potkopavali u svakom aspektu mog života.

 

 

 

Preporučujemo