Svetlana, koja trenutno ima 37 godina, našla se u bračnoj zajednici sa gospodinom iz ruralnog područja. Nije ni znala da će ova odluka dovesti do izdržavanja godina teškoća zajedno sa svojom svekrvom. Previranja su dostigla takve visine da je Svetlanin krvni pritisak naglo skočio na nevjerovatnih 200, a sve zbog uznemirujućeg incidenta koji se dogodio tokom sahrane.

 


Vjekovni sukob između svekrva i njihovih snaha je dobro poznata i dobro dokumentovana pojava koja je opstala kroz istoriju. Međutim, važno je napomenuti da nisu svi odnosi između ove dvije grupe žena sporni, jer postoje slučajevi u kojima harmonično koegzistiraju. Nažalost, ovakvi slučajevi postaju sve ređi u modernim vremenima.

 

 

Danas ćemo ući u priču Svetlane, 37-godišnje Beograđanke, koja se udala na selu. Nedavno se našla u uznemirujućoj situaciji na sahrani, gdje je njena svekrva imala značajnu ulogu u njenoj nelagodi. Svetlana je hrabro otvorila ovo iskustvo javnom portalu, rasvijetlivši složenost njihove veze. Rođen sam i odrastao u Beogradu, kao i moji roditelji. Međutim, nikada nismo pridavali veliki značaj pozadinu našeg grada niti ocjenjivali ljude na osnovu njihovih imena.

 

 

Dakle, kada sam im rekla da se planiram udati za čovjeka sa sela, nisu ni trepnuli i u potpunosti su prihvatili moju odluku bez ikakvih problema. Moj suprug Goran je iz malog sela u blizini Knića, koje najradije ne spominjem. Njegova majka, za koju smatram da je zaista divna i dobrodušna žena, uvijek se trudila da se osjećam ugodno i srećno. Međutim, nisam mogao a da se ne osjećam pomalo opterećeno i ugušeno njenim stalnim prisustvom i neprestanim prigovaranjem o svakoj sitnici.

Preporučujemo