Kakav neverovatan incident! Bilo je pokušaja da se čovjek koji je odbio dozvoliti muslimanki da se okupa u odjeći dovede u vezu sa zloglasnim “Ltijašima”, ali je u stvarnosti u situaciju umiješan Milov čovjek. Prema izjavi filozofa Stefana Đukića na Tviteru, jasno je da DPS (Demokratska partija socijalista) nije bila dosljedna u svom djelovanju i ponašanju, posebno kada je riječ o stvaranju poremećaja i izazivanju kontroverzi koje rezultiraju potrebom uključivanja ambasada.

 

Ovi skandali, kako se ispostavilo, često sežu do umiješanosti ili djelovanja člana unutar stranke. U dalekoj prošlosti, bilo je vrijeme kada je Vala posjedovao potpuno znanje o svakom pojedincu unutar zajednice, kako je on tvrdio. Skrećemo vam pažnju na nedavni incident sa funkcionerima DPS-a i Rifatom Fejzićem, liderom Islamske zajednice, koji je krenuo u poteru za Draganom Đurovićem, zakupcem Rocky beacha u Utjehi u Baru.

 

Nedavno iznijeli smo incident, kada je zabranio muslimanki da se kupa u Crnoj Gori.Do ove hajke došlo je nakon što je porodica Agović bila primorana da napusti plažu zbog kontroverznog razloga u vezi sa maloljetnom djevojčicom koja je nosila burkini. Nakon nesretnog incidenta 30. avgusta 2020. godine, grupa pojedinaca je brzo i žestoko uprla prstom u političke subjekte odgovorne za razvlaštenje DPS-a i njegovih povezanih satelita, koji se kolokvijalno na podrugljiv način nazivaju “litijama”.

 

Međutim, kasnije se otkrilo da je Đurović imao veze sa DPS-om i da je aktivno podržavao njihovu stvar. Bio je ne samo simpatizer, već i aktivan učesnik komitskih protesta, na kojima su se Crnogorci i Bošnjaci muslimani ujedinili u zaštiti i očuvanju časti i integriteta Crne Gore.

Preporučujemo