JK je napravila promociju koja je potpuno zaboravljena od građana Srbije, jer nije ostavila trajni utisak u njihovim glavama.Promocija albuma Jelene Karleuše bio je nesvakidašnji spektakl. Održan u Beogradu, bio je to dugo očekivani događaj kojim se slavi talenat Jelene Karleuše, pop dive koja se ističe u svom polju.

 

 

Atmosfera je bila ispunjena nekonvencionalnim modnim odabirima, veličinom i neospornom privlačnošću, stvarajući atmosferu koja je oduševila sve uvažene goste, uključujući Kiju Kockar, Miru Škorić, MC Sajsi i Sanju Vučić, koja je bila u pratnji rođenog brata i izazvala značajnu pažnju pored JK. Na promociji je prikazan sjaj albuma Jelene Karleuše  duboke zbirke pesama u koje je ulila srce i dušu, što je posebno vidljivo u njenoj emotivno nabijenoj baladi posvećenoj Dušku. Kako Jelena Karleuša zapanjujuće nastavlja da promoviše svoj album, od nje možemo očekivati ​​još više iznenađenja i trenutaka koji izazivaju strahopoštovanje.

 

 

Ona je najavila da će njen CD i gramofonska ploča biti objavljena 1. septembra. Pored toga, počeće da snima spotove za ostale pesme, a planirala je i poseban događaj iznenađenja za fanove 8. septembra. Ovaj događaj će podrazumevati slušanje pesama i, prema Jeleninim rečima, nesumnjivo će izazvati razgovore.

 

 

 

“Od mene se ništa manje nije očekivalo, nakon 11 godina rekorda, to je bilo najmanje što sam mogla da uradim”, rekla je na početku, a zatim dodala da je ideja bila da kroz muziku i video pokažemo da možemo da se takmičimo sa svetom. JK je samouvereno zaključila emisiju zahvalivši se na svemu i zatraživši minut ćutanja u čast „Alfi“ i „Omege“.

Preporučujemo