Pre više od trideset godina, Lepa Brena se zapaženo pojavila u filmu „Hajde da se volimo“, gde je podelila duboko intiman trenutak sa Draganom Bjelogrlićem. Bjelogrlić je nedavno hrabro otkrio da njihova povezanost u toj sceni prevazilazi puku glumu. Naime, tokom snimanja filma “Hajde da se volimo” namjerno su se odlučili za autentičniji pristup, izbjegavajući bilo kakvo pretvaranje. Uprkos Breninom nedostatku glumačkog iskustva, Bjelogrlić je predložio da se poljubac iskreno prikaže, što je podržao i reditelj Stanko Crnobrnja. Na kraju, konačna verzija poljupca je ublažena, jer je Brena svesrdno prihvatila svoju ulogu i pristupila filmu s krajnjim profesionalizmom.

 

Slobodan Živojinović je samouvereno izneo svoja razmišljanja o vezi sa Lepto Brenom i rado se prisetio vremena kada još nisu bili par. Razmišljajući o ranim danima svoje karijere, živo se sjećao kako je stalno sanjao o romantičnoj vezi s Letom Brenom. Jedna posebna uspomena se izdvojila kada su zajedno išli u renomirani klub, a zajednički prijatelj je pokušao da izigrava provodadžiju. U tom periodu Slobodan Živojinović je imao ograničena poznanstva u tom društvenom krugu, a jedino poznato lice je bio Bata Živojinović.

 

 

Otkrića Slobodana Živojinovića osvetljavaju njegova iskustva i pokazuju njegovo snažno prisustvo u industriji zabave, čak i nakon raspada bivše Jugoslavije. Bjelogrlić je stekao slavu kroz izvanrednu ulogu Žike Pavlovića u nadaleko hvaljenoj TV seriji “Porodično blago”. Osim toga, pokazao je svoj izuzetan talenat kao režiser i glumac u brojnim drugim filmovima i serijama, posebno uključujući veoma uspješan “Montevideo, Bog te vidio!” i njegov sljedeći nastavak “Montevideo, vidimo se!”.

 

Ovi zadivljujući filmovi otkrivaju trijumfalno putovanje jugoslovenske fudbalske reprezentacije tokom Svetskog prvenstva 1930. godine. Pored impresivnih glumačkih i rediteljskih veština, Bjelogrlić je dao značajan doprinos kao producent i scenarista, učvrstivši svoju uticajnu ulogu u srpskoj kinematografiji i svoju nepokolebljivu popularnost širom Balkana.

Preporučujemo