Partner Tanje Savić je dosta mlađa osoba koja radi kao pilot. Već duže vreme kruže spekulacije o ljubavnom životu Tanje Savić nakon rastave od Dušana Jovančevića. Pričalo se da je krenula na romantično putovanje sa izvjesnom osobom po imenu Muhamed Muki Bešić. Uprkos tome što se do sada suzdržavala da potvrdi ili demantuje ove šapate, čini se da se pevačica umorila od skrivanja sreće.

 

 

Shodno tome, napravila je hrabru odluku da otkrije svetu da je ponovo pronašla ljubav i zadovoljstvo u svom životu. Dečko Tanje Savić postao je centralna tačka njenog Instagram naloga, jer je počela da deli mnoštvo zadivljujućih fotografija na kojima je ona i njen novi partner. Iako do sada nije dijelila svoju intimu. Bez obzira koliko se osjećate stari ili zaglavljeni, zapamtite da uvijek postoji prilika da se ponovo osmislite i krenete za životom o kojem ste oduvijek sanjali.

 

 

Pevačica, u pratećem opisu fotografije, lepo izražava važnost ljubavi prema sebi i hrabrosti koja je potrebna da se krene na novo putovanje. Kako prenosi Blic, Tanja Savić je trenutno u vezi sa pilotom koji već duže vreme boravi i radi u Americi. Začudo, čini se da njenom novom partneru ne smeta to što je Savić i dalje u zakonskom braku sa Dušanom Jovančevićem, ocem njena dva sina.

 

Ranije pomenuti medij otkrio je i da Savićev dečko, koji se zove Bešić, ima samo 27 godina, što ga čini jedanaest godina mlađim od Tanje. Međutim, uprkos ovoj značajnoj razlici u godinama, čini se da njihova veza prevazilazi sve vidljive razlike, kao što sugerišu njihove zajedničke fotografije.

Preporučujemo