Anastasija i Nemanja su izuzetno odlučni i ambiciozni u pogledu zajedničke budućnosti. Prije nego što se vjenčao, talentirani pjevač i profesionalni fudbaler nije gubio vrijeme u potragu za novim prebivalištem. Podrazumijeva se da se ova nova rezidencija neće nalaziti u Sevilji, gdje trenutno posjeduju imanje i gdje živi njegova uža porodica. Pevačica apsolutno obožava Sevilju, koja je grad u Andaluziji koji oduzima dah. Međutim, kada je u pitanju odabir nekretnine, on je spreman pronaći je uz more. Kako prenosi Kurir, Nemanja u potpunosti podržava ovu odluku.

 

 

 

Pošto je odrastao u Holandiji i tamo započeo svoju sportsku karijeru, on čvrsto veruje da njegova budućnost, kako profesionalno tako i lično, leži u Španiji. On ima ogromnu naklonost prema zemlji i čak i nakon što mu se završi četvorogodišnji ugovor sa Seviljom, zamišlja da će tamo ostati. Na osnovu vjerodostojnog izvora poznatog poznatom paru, evidentno je da postoje brojni gradovi za koje imaju jake afinitete. Ćerka Cece Ražnatović je prije vjenčanja uspješno pribavila potrebnu dokumentaciju za boravak u Španiji, dok njen suprug posjeduje obilje takve papirologije. – Sve je kako treba.

 

 

 

Anastasija i Nemanja se odlično zabavljaju, posebno zato što su se dobro snašli u zemlji u koju je Nemanja doveo svoje društvo. Oni tamo vole sve. Obično planiraju da osnuju veliku porodicu, a kako trenutno žive u kući u Sevilji, žele da kupe ovakvu kuću, ali u gradu pored mora. Oni pomno analiziraju dostupne lokacije i nekretnine, odvajajući vrijeme kako bi bili sigurni da će napraviti savršen izbor.

 

 

Nekretnine u Španjolskoj su neosporno zadivljujuće, nudeći idealne lokacije koje su povoljno u blizini grada, a istovremeno pružaju mir i pogled na more koji oduzima dah. Ova mjesta su apsolutno savršena za miran porodični život.

Preporučujemo