Vjerujemo da svi vi koji pratite rad Jelene Karleuše, da je ona itekako posvećena modi. Njene novotarije, su u jednom trenutku kopirale i najveće holivudske zvijezde, poput influenserke Kim Kardašijan. Jednostavno, mala od skandala ima njuh za dobrom odjećom, a to trenutno pokazuje i u Parizu, na nedjelji mode. 

Nakon izvanrednog showcasea Vetementsa, renomirana regionalna senzacija Jelena Karleuš izašla je na modnu pistu Paris Fashion Weeka, predstavljajući cijenjeni brend Windowsen. Jelena je prije nekoliko mjeseci dobila ekskluzivni poziv od dizajnera jedne od najprestižnijih modnih marki Vetements, koja je postala nezaobilazan dio ormara ikona stila poput Rihanne, Kanyea Westa i Sama Smitha. Vetements je također odigrao značajnu ulogu u dizajniranju kostima za nedavnu turneju pop ikone Madonne. Jelenin modni utjecaj seže daleko izvan Balkana, što dokazuje i ova suradnja. Prošle jeseni dizajnerica je poželjela dobrodošlicu Jeleni u sjedište Vetementsa, gdje su mjesecima bili posvećeni pedantnim pripremama i opremanju za današnju iščekivanu reviju.

Pažnju je bez sumnje plijenio zagrljaj naše dive s Nicolom Formichettijem, bivšim stilistom Lady Gage, a sadašnjim modnim direktorom Diesela i urednikom japanskog “Voguea”.

U trenutku čiste radosti, Formiceti nisu mogli obuzdati uzbuđenje i uzviknuli su “O moj Bože” grleći našu voljenu modnu i pjevačku ikonu. Ovo služi kao još jedan dokaz globalne prepoznatljivosti i dubokog utjecaja koji Jelena ima, zbog čega je Srbija ovom prilikom neizmjerno ponosna. Naime, nakon prekrasne modne revije Vetementsa, renomirana regionalna zvijezda Jelena Karleuša, uz kontroverznu Miu Khalifu, krasila je modnu pistu prestižnog brenda Windowsen tijekom Paris Fashion Weeka.

Zadivljujući i odvažan Jelenin modni smisao postao je sinonim za njezin identitet. Ovo neočekivano partnerstvo potaknulo je vrtlog emocija i rasprava među modnim entuzijastima, slavnim osobama i utjecajnim blogerima. Pojavljivanje ovog dinamičnog dvojca na modnoj reviji iznenadilo je lijepo i učvrstilo poziciju Jelene Karleuše kao najistaknutije regionalne zvijezde koja zrači sjajem u “gradu svjetlosti”.

Mnoge poznate slavne osobe, uključujući Rihannu, Pabla Vittara, Megan Thee Stallion, Winnie Harlow i Tamtu, pokazale su snažan afinitet prema marki Windowsen. Popularnost ovog brenda dodatno je učvršćena činjenicom da je počašćen pozivom na Tjedan mode u Parizu, gdje je imao privilegiju svoje kreacije prikazati na modnoj pisti uz bok najpoznatijim svjetskim supermodelima i holivudskim zvijezdama. Naime, brojne istaknute osobe iz industrije zabave bile su očarane prezentacijom brenda iz svojih ekskluzivnih sjedala u prvom redu. Srpska zvijezda nedavno je dobila i poseban poziv od vrlo prestižnog modnog brenda Vetements. Vetements je stekao priznanje kao glavni dio ormara ikona stila poput Rihanne, Kanyea Westa i Sama Smitha. Osim toga, Vetements je imao čast dizajnirati kostime za cijenjenu pop kraljicu Madonnu tijekom njezine posljednje turneje. Guram Gvasalia, jedan od idejnih tvoraca brenda Balenciaga, stvorio je Vetements koji se sjajnom modnom revijom vratio na modnu scenu. Uz Jelenu Karleušu, na ovom događaju nastupile su poznate ličnosti poput Georgine Rodriguez, supruge proslavljenog nogometaša Ronalda, glumice Marcie Cross te svjetski poznatih top modela poput Natalie Vodianove, Winnie Harlow i Valentine Ferrer.

U pariškom paviljonu Cambon odabrana skupina renomiranih pojedinaca iz svijeta mode, glazbe i filma zauzela je prvi red. Brend Vetements može se pohvaliti impresivnom postavom ambasadora, uključujući Madonnu, Nicki Minaj, Cardi B, Kendall Jenner i druge globalno poznate ličnosti, kao i našu vlastitu Jelenu Karleušu. Jelena je prije nekoliko dana doputovala u Pariz, a svrhu svog posjeta modnoj prijestolnici krila je dok danas nije zauzela središnje mjesto na modnoj pisti.

Modni izraz povezan s JK stekao je široko priznanje izvan Balkana, što dokazuje ovo partnerstvo. Prošle jeseni dizajnerica je poželjela dobrodošlicu Jeleni u sjedište Vetementsa, posvetivši nekoliko mjeseci pažljivom planiranju i uklapanju za nadolazeću reviju. Jelena se tijekom događanja odradila besprijekorno, osvojivši publiku izborom sivog topa, dok je nogavicama izazvala oduševljenje.

Diva se pojavila nevjerojatno glamurozno u nježno crvenoj trenirci s elegantnim bijelim detaljima koji su se graciozno širili na dnu, nadmašujući privlačnost bilo koje tradicionalne haljine.

Preporučujemo