Dino Merlin je održao prvi veliki koncert u našoj prestonici i rekao: Ovo je moj grad Koncert Dine Merlina oduševio je publiku. Dino Merlin samouvjereno je uzdrmao prvi od četiri rasprodata koncerta u užurbanoj Stark Areni. Svojim neviđenim muzičkim umećem, pružio je izuzetno dirljivo i nezaboravno iskustvo oduševljenoj publici u Beogradu.

 

 

Kako iščekivanje raste, publika željno iščekuje predstojeće nastupe u našoj voljenoj prestonici. Dino Merlin se nepobitno dokazao kao sarajevski muzički čarobnjak, jer su njegove bezvremenske numere dočekane burnim aplauzom i ujedinjenim pjevanjem publike. U jednom trenutku, muzičar se strastveno obratio publici iskrenim rečima. -Ovo je moj grad, mnogo si mi nedostajao. Ova scena je slična onoj prije. Ovo je neverovatno. Nismo se vidjeli osam godina, što je dosta vremena.

 

 

Bez obzira šta mi se dešava u životu, život je brz, pogotovo kad si mojih godina, sve prolazi brzo. Rodio se moj sinčić i bila je velika radost. Nadam se samo da će moj mališan moći da ima mir sa sobom, rekao je Dino Merlin na početku svečanosti u Beogradu, misleći na svog unuka. Dino je samouvjereno debitovao sa svojom novom numerom “Skoro če zima” i hrabro poručio publici da je svim srcem prihvatio žrtvu svog privatnog života. – Sada dolazi najdublji trenutak za mene. Kad ti predam svoju intimu.

Ovo mi je najteža strana, tako da sam večeras posebno dirnut i inspirisan. Prvi put ću pred vama otpevati ovu pesmu, pesmu “Skoro če zima” – rekla je pevačica. Napominjemo da je Dino Merlin u roku od nekoliko dana bez muke rasprodao četiri arene u Beogradu, četiri u Zagrebu, dvije u Skoplju i dvije u Cirihu. “Merlinomania” je nezaustavljiva sila već više od godinu dana, jer je krenuo na veoma uspešnu svetsku turneju. Potražnja za ulaznicama samo i dalje raste sa svakim nevjerovatnim nastupom.

Preporučujemo