Biljana Jevtić i Aca Ilić, očaravajući duo poznat po svojoj melodičnoj hemiji u muzičkoj industriji, već duže vreme borave u raskošnom prebivalištu na Petlovom brdu, vešto ukrašenim sopstvenim kreativnim dodirom. Prekrasno prebivalište Biljane Jevtić i Ace Ilića odiše aurom mira koja ga pretvara u pravo utočište. Pre svog boravka u ovom raskošnom stanu, Bilja i Aca su živeli u skromnom stanu od svega 56 kvadratnih metara, koji se nalazi u neposrednoj blizini u kojem se sada može pohvaliti svojim raskošnim prebivalištem.

 

 

U tom periodu, naš trud je bio neprekidan, čineći prebivalište samo utočištem za san, kako je Biljana ispričala na jednom konkretnom slučaju dok je razjašnjavala razloge njihovog preseljenja. ‒ Kad se Ivan rodio, stan nam je postao skučen, pa smo morali kupiti nešto veće. U početku smo tražili prostraniji stan, ali kada smo vidjeli kuću koja je imala samo grube radove odlučili smo se za nju. “Živjeli smo na Petlovom brdu, u mirnom i tihom kraju”, zaključila je ona, prenosi Story. Na osnovu zadivljujućih slika koje se često dele na društvenim mrežama, postaje evidentno da su Biljana Jevtić i Ace Ilić pedantno uredili svoj stan u skladu sa preovlađujućom modom.

Ukrašen živopisnim narandžastim zidovima, njegov prepoznatljiv karakter dodatno je pojačan cenjenim prisustvom cenjenih porodičnih fotografija, koje simbolizuju čuvanje slavne loze Ilića. S obzirom na prostrano dvorište Ilićevih, njihovo prebivalište često postaje sastajalište voljenih prijatelja i rođaka, primoravajući Acu da bez muke pokaže svoje kulinarsko umijeće, ne ostavljajući prostora za oklevanje.

 

 

Dozvolite mi da ponovim očaravajuću priču o Bilji i Aci, čija trajna ljubav cveta više od tri decenije. Nastala usred harmoničnih zajedničkih turneja slavnih sredinom osamdesetih, njihova srca su pronašla utjehu u prisustvu jednog drugog.

 

 

 

 

Preporučujemo