Poreklom iz Bosne i Hercegovine, Selma Bajrami nastavlja da dominira muzičkom scenom svojim bezvremenskim hitovima. Privatni život ove folk djevojke konstantno privlači značajnu pažnju, posebno nakon otkrivanja značajnih problema sa bivšim suprugom. Selma Bajrami otvoreno priznaje da joj je svekrva bila glavna prepreka u prvom braku sa Zoranom Vučkovićem, iako su se duboko voljeli.

 

 

 

Nesklonost njegove majke prema meni zbog moje muslimanske vjere nikada nije smetala ni meni ni mom partneru, jer je naša ljubav jedno prema drugom bila jaka. Uprkos njenim pokušajima da me maltretira, Zoran nas je uvek podržavao i njen uticaj na njega nikada nije uticao. Odlučila sam da se ne družim sa svojom svekrvom jer je moj primarni fokus na karijeri pjevačice.

 

 

Zapravo, vjerujem da bi samo neko iz industrije zabave mogao istinski razumjeti i biti uz mene. Selma Bajrami samouvjereno je krenula u novo poglavlje u svom životu, rekavši “da” Muji Musiću nekoliko godina nakon prvog razvoda. Zajedno su dočekali sina. Međutim, ubrzo su se pojavili izazovi u njihovoj vezi, kako prenosi Grand.

 

 

 

 

Uprkos tome što sam bila duboko zaljubljena u njega i već trudna, našla sam se zatvorena u kući, iskusila sam brzi debljanje i nedostajala mi je bilo kakva društvena podrška. Nažalost, ovo je označilo početak niza nevolja. Trpjela sam maltretiranje, ponižavanje i okrutne primjedbe na račun svog izgleda. Čak me je natjerao da otputujem u Australiju da radim i doprinesem našoj navodnoj zajedničkoj budućnosti. Međutim, postalo je očigledno da su njegovi postupci bili namjerni kada me je slučajno udario laktom, otkrivajući njegovu pravu prirodu. Dalje je pokazao svoje nasilno ponašanje fizičkim napadom na mene u javnosti. Jasno je da se svaki muškarac koji pribjegne nasilju nad ženama ne može smatrati pravim muškarcem. Njegovi postupci bili su vođeni njegovom vlastitom nesigurnošću, dok je Selma hrabro podijelila svoju priču.

Preporučujemo