Stil Mirjane Bobić Mojsilović je definitivna karakteristika koja je izdvaja kao novinarku, spisateljicu i kreativnu osobu. Uprkos tome što ne prati pomno modne trendove, njen izbor odjeće uvijek ostavlja trajni utisak. Bilo bi teško povjerovati da se ne troši na svoju garderobu, jer uspijeva da svaki outfit izgleda luksuzno.

 

Mirjana Bobić Mojsilović je ispričala da često kupuje na rasprodajama, “second hand” prodavnicama ili kineskim robnim kućama. Bez obzira na njen pristup koji je prihvatljiv za budžet, ona dosljedno odiše osjećajem za stil koji osvaja i inspirira mnoge žene. Njeni urbani i jedinstveni modni izbori istinski je izdvajaju iz gomile, a kad god debituje sa novim ansamblom, bez napora privlači izuzetnu pažnju. Ne čudi što je njen najnoviji izbor za šetnju gradom postao jedna od tema o kojima se najviše priča na društvenim mrežama.

 

Njena izrazito plava haljina ljetnog izdanja, savršena za svaku priliku, privukla je pažnju svih. Čak su i Mirini pratioci na “Instagramu” bili očarani. Žene su posebno bile inspirisane i mogle su se zamisliti u sličnom izgledu. Međutim, prava pomama je buknula oko njenih plavih sandala na platformu, koje su toliko upadale u oči da su žene potpuno podivljale za njima. Mirjana je nedavno otkrila da su ove sandale jedinstvena kreacija, njeno lično remek-delo.

 

 

“Pošto su me mnogi od vas pitali odakle dolaze ove lude sandale, odaću vam tajnu: sama sam ih napravila. Kupila sam obične bijele sandale za 1700 dinara i planiram da ih transformišem. Nakon nekoliko neuspjelih pokušaji “Obojila sam ih četkicama i akrilnom bojom. Zatim sam pištoljem za vruće ljepilo zalijepila perje, i tako sam dobila ovo malo glupo čudo. Uvijek se nasmijem kada ih nosim”, napisala je u svom opisu. Video na Instagramu pokazuje još jedan njen talenat iz kolekcije.

Preporučujemo