Nakon što je pobedila u oba spora protiv bivšeg ljubavnika Miroslava Ilića, Mirjana Antonović se samouvereno oglasila na svom Fejsbuk nalogu i uputila odjekujuću poruku. Ponosno je objavila da su slučajevi nedvosmisleno okončani u njenu korist, a da je država snosila sve povezane troškove. Osim toga, Antonovićeva je odlučno poručila Iliću, svojim gestovima i objavama na društvenim mrežama, da će se uzdržavati od bilo kakvog druženja s njim kao ocem svog sina, već će se opredijeliti za uživanje u radostima svakodnevnog života.

 

U stvari, nedavno je otkrila značajan razlog za svoje slavlje. Mirjana je nedavno podelila fotografije sa proslave rođendana svog zeta Bila, na kojima ponosno prikazuje svog uspešnog zeta doktora u Americi. Uz ćerku, unuku i zeta, radosno je proslavila ovaj značajan događaj. Očigledno je da je potpuno uronjena u svoju porodicu i njeguje ove srećne trenutke, birajući da se ne zadržava na svojoj tekućoj bitci da dokaže da je Miroslav otac njenog sina Devina.

 

Njene pristalice na pomenutoj društvenoj mreži okupile su se iza njene odluke da nastavi sa svojim životom, odbijajući da bude opterećena nekim ko je godinama izbegavao odgovornost. Pevačku karijeru Miroslav Ilić započeo je 1972. godine objavom singla „Voleo sam devojku iz grada“, čiji je autor proslavljeni tekstopisac Obren Pjevović. Nakon toga, doživeo je izuzetan uspeh sa svojom LP pločom „Upoznali smo se, davno je bilo“, koju je snimio 1979. godine za Produkciju gramofonskih ploča Radio televizije Beograd.

 

 

Na ovom albumu prikazane su zadivljujuće pesme poput „Oj, Moravo, tija reko“, „Lučkasta si ti“, „Hej mladosti“ i „Polomiću čače od kristala“. Miroslav Ilić je brzo stekao popularnost, a nastavio je da proizvodi hitove kao što su “Joj Rado, joj Radmila” (1980), “Najljepša si kad se smeješ” (1981), “Tako mi nedostaješ” (1981) i “Šumadija “ (1982).

Preporučujemo