Marijana Mićić je prošle godine uspješno postala majka, a sada se nestrpljivo sprema da ponovo prihvati svoju ulogu jer u svoju porodicu prima još jedno dijete. Njena ćerka Ana uskoro će imati radost da ima sestru.Marijana Mićić je na najneočekivaniji način naletela na ljubav svog života, ostavivši mnoge bez znanja o misterioznom muškarcu s kojim sada iščekuje još jedno dete.

 

 

Zbog Marijanine preferencije za privatnost, javnost je dugo ostala nepoznata identitetu njenog partnera. Ipak, vredi napomenuti da je njen partner Miloš vrhunski producent i sin poznatog pevača Srđana Marjanovića. Marijana Mićić je u jednom slučaju samouvereno informisala medije o slučajnom susretu između nje i Miloša, navodeći kako su se upoznali u hodniku.

 

 

Putevi Marijane Mićić i njenog partnera neočekivano su se raskrstili. “Primijetila sam ga jer sam bila gladna, a on je imao hrane”, samouvjereno je izjavila. Nastavila je da ga je opisala kao divnog i objasnila kako je imao transformativni uticaj na nju. Njihova se veza odvijala prirodno, a on je tačno znao kako da se nosi s njenim trenucima frustracije. Kao rezultat toga, njeno ponašanje se postepeno promijenilo na bolje.

 

 

Otvoreno je priznala da je nekada bila posesivna, sebična i ljubomorna, ali su zahvaljujući njemu te negativne osobine u velikoj meri svedene na minimum. Marijana Mićić, glumica i voditeljka, u intervjuu je samouvereno tvrdila da su sudbina i svemir nesumnjivo odigrali ulogu u njihovom susretu. Međutim, naglasila je i da su njihovi postupci i zaslužna priroda presudni, jer njihova veza ne bi uspjela bez pravih odgovora obje strane, bez obzira na ljubav.

Preporučujemo