Dom Dubravke Mijatović nalazi se u elitnom delu glavnog grada, a samo oni s dubokim džepom mogu priuštiti nekretninu u istoj ulici gde glumica ima svoj stan. Javnost je upoznata sa bogatim statusom ove istaknute glumice i njenog pokojnog supruga. Poznato je da u blizini žive i njeni roditelji. Ova informacija slučajno je procurila u medije, jer Dubravka, koja se poslednjih godina retko pojavljuje na televiziji, strogo čuva svoju privatnost. Dubravka Mijatović, ne želi da javnost zna niti za njeno materijalno stanje niti za mjesto boravka, pogotovo nakon gubitka Marinka.

Za razliku od mnogih kolega, Dubravka izbegava otvaranje vrata svog doma za javnost i retko daje intervjue. Na sceni deli samo ono što želi sa publikom, dok se prema rečima komšija, iza zatvorenih vrata često povlači i retko se viđa na ulici. Čak i mnoge komšije nisu upoznate sa detaljima njenog privatnog života.

 

Iako bi mnogi voleli da čuju više o njenom braku s Goranom Radakovićem ili ljubavi s pokojnim Marinkom Madžgaljem, Dubravka o tome retko govori.  Glumica želi zadržati samo za sebe i svoju užu okolinu informacije o njenom privatnom životu .Zaključak je da je glumica želela posedovati stan u blizini roditelja, koji joj očigledno pomažu u odgoju ćerki. Poznato je da glumica Dubravka je izuzetno cijenjena i zaposlena, i potrebna joj je roditeljska pomoć u vaspitavanju kćerki.

 

Postoji samo jedna ekskluzivna javna slika koja prikazuje izgled prekrasnog i luksuznog doma Dubravke Mijatović, nagoveštavajući da glumica s naslednicama živi u luksuzu. Uživajte, u ekskluzivnom prikazu kuće gdje se nalazi Dubravka Mijatović sa kćerkama nakon smrti Marinka.

Preporučujemo