Posle tragičnog i gnusnog ubistva uvaženog Dušana Antonijevića (47) u okviru lokalnog lokala u Mladenovcu, vlasti su uspešno uhapsile šest osoba za koje se veruje da su odgovorne za ovaj teški čin. Među ovim osumnjičenima je i M.J. (25), koji je optužen da je zajedno sa svojih pet pratilaca aktivno učestvovao u fatalnom napadu. Uznemirujuće, pokazalo se da je M.J. distribuirao video snimak koji snima događaje koji su se odvijali u baru, samo nekoliko trenutaka prije nego što se dogodio fatalni incident. Zastrašujući video snimljen telefonom prikazuje osumnjičene koji učestvuju u raznim rekreativnim aktivnostima, uživaju u vremenu, uživaju u alkoholnim pićima i s ljubavlju grle talentovanu pjevačicu. Te kobne noći, jedan od osumnjičenih je graciozno stao na stolicu, dok su se ostali okupili oko stola okićenog flašama piva.

 

Prema njegovom svjedočenju, samo deset minuta nakon žalosne početne pogrešne komunikacije, uslijedila je žestoka svađa koja je na kraju kulminirala tragičnom smrću – preranom smrću Antonijevića, cijenjenog vlasnika cijenjenog autoservisa. U početku, nije bilo vidljivih naznaka temeljnih problema koji su se kasnije razvili u snimljenom snimku.  Okolnosti su se brzo pogoršale, prelazeći iz verbalnog spora u žalosni fizički sukob. Napadač odgovoran za sudbonosni udarac ostaje neuhvatljiv, jer izvor tvrdi da je žrtvu udarila staklena posuda ili mali fragment digitalne slike.

 

Kako prenosi Kurir, šest osoba koje su vlasti uhapsile sada se suočavaju sa optužbama za saučesništvo u ubistvu, ali ostaje neizvjesno ko je od njih zadao smrtonosni udarac koji je rezultirao smrću žrtve, jer je istraga u toku. Pouzdani izvori potvrđuju da su osumnjičeni saslušani u uglednom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nažalost, izbio je spor sa pojedincima koji su sedeli za susednim stolom, vrteći se oko redosleda izbora pesama. Tragično, i Dušanov sin je prerano okončao svađu.

Preporučujemo