Darko i Ana su nam danas pokazali da je održavanje zdrave i ispunjene veze zaista moguće čak i nakon vezanja braka. Na zaprepašćenje brojnih pojedinaca, Ana Sević, bivša supruga Darka Lazića, neočekivano se pojavila na njegovom venčanju pored sadašnjeg supruga. Ovaj neočekivani preokret je začudio mnoge ljude i izazvao radoznalost i nagađanja među prisutnima i posmatračima. Odjevena u zadivljujuću crnu haljinu, napravila je veliki ulazak, plijenivši pažnju novinara i fotoreportera koji su se okupili.

 

Ana Sević se sjajno pojavila na svadbi Darka Lazića, opčinivši sve svojim zadivljujućim prisustvom.. Dok se Darko Lazić ženio sa novom partnericom, Ana Sević je pokazala svoj neverovatan šarm i harizmu ostavivši upečatljiv utisak na sve prisutne.

 

Mnogi su primetili da nikada nije izgledala sjajnije i lepše. Na događaj je stigla odjevena u muževljevu odjeću, odišući radosnim i veselim držanjem. Prelepa voditeljka, koja je bila i bivša supruga njenog bivšeg supruga, otvoreno je dala podršku Kaćininoj i Darkovoj ljubavi. Ipak, sve je iznenadila javno ispoljavajući cvetajuću romansu u sopstvenom braku – strastveno je poljubila Danijela pred čitavom masom… Nakon dužeg perioda previranja, razotkrivanja ličnih pritužbi i podnošenja sudskih postupaka, postalo je nevjerovatno očito da među njima nema apsolutno nikakvog animoziteta.

 

Dozvolite nam da vam pokrenemo pamćenje. Po dolasku u restoran, Darko se obratio okupljenim medijima sa izjavom u kojoj otkriva da je Anin skori dolazak neizbežan, čime je potkrepio istinitost njihovih ranijih izveštaja da joj je on zaista uputio pozivnicu za venčanje. Osim toga, Darko je istakao značajnu ulogu njihove voljene kćerke Lorene kao žarišta radosne prilike. Nadalje, treba napomenuti da je Lazić svjesno odlučio da ne uputi poziv svojoj bivšoj vjerenici Marini Gagić.

Preporučujemo