Postojanje ove mlade dame obogaćeno je izuzetnom i izuzetno zahtjevnom odgovornošću njegovanja i vođenja sedmoro mališana. Medicinsko bratstvo je prenijelo skepticizam i strepnju u pogledu vjerodostojnosti ove trudnoće, upozoravajući mladoliku majku na ogromne opasnosti povezane s tako važnom pojavom.

 

Ipak, Bobi je prkosila svim vjerovatnoćama i, uprkos svim obeshrabrujućim prognozama, trijumfalno rodila sedmoro djece. U novembru 2023. značajna prilika će uljepšati živote ovih sedmoro braće i sestara, dok oni radosno obilježavaju svoj 26. rođendan. U okvirima ove izuzetne porodice, koju čine vrijedni Kenny, star 27 godina, i cijenjena Bobby, stara 29 godina, boravili su kao oličenje tipične američke porodice.

 

 

 

Vođeni nepokolebljivom željom da prošire svoju porodičnu jedinicu, krenuli su na putovanje koje je zahtevalo nepokolebljivu odlučnost i tražili neprocenjivu pomoć drugih. Iako su već bili blagoslovljeni prisustvom svoje voljene ćerke Mikajle, njihova žarka želja za većom porodicom potaknula ih je ka potrazi za vodstvom i podrškom. Tokom svoje mukotrpne odiseje u potrazi za roditeljstvom, par je bio uredno obaviješten o mogućnosti začeća “višestruke” trudnoće. Bobbi, koja se mentalno ojačala za dolazak dvije dodatne dragocjene duše, ostala je bez riječi kada se suočila sa oštrom stvarnošću njenog stanja.

 

 

Neizbrisivo sjećanje na dan kada je Kenny zabrinuto posegnuo za svojom voljenom, željno iščekujući vijesti od ultrazvuka, ostaje živo urezan u njegovu svijest. Bobbin glas, koji je drhtao od žarke nade, drhtao je dok se usuđivala da se raspita o broju fetusa koji rastu. Nevjerica para je bila opipljiva jer su se susreli sa zapanjujućim otkrićem broja “7”. Zapanjujući podaci su otkrili da gotovo pedeset posto svih trudnoća koje uključuju višeplodne kulminacije kulminiraju tragičnim gubitkom nerođene djece. Zahvaljujući Bobbinoj kategorizaciji kao trudnoća puna povećanih rizika, dobila je privilegiju da je budno i neprestano nadgledaju cijenjeni liječnici tokom svog perioda trudnoće.

Preporučujemo